LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2024 11:43

Τραμπ: Οπαδοί του εμφανίστηκαν στο συνέδριο με επίδεσμο στο αυτί (εικόνες)

Πολλοί από τους οπαδούς του εμφανίστηκαν με επίδεσμο στο αυτί στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οπαδοί Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει δυναμικό παρόν στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πενσυλβάνια.

Οπαδοί Τραμπ

Οπαδοί Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος ΗΠΑ και υποψήφιος με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του Νοεμβρίου αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο ίδιος ύψωσε τη γροθιά του δείχνοντας ότι έχει αφήσει στο παρελθόν την απόπειρα εναντίον του.

Το μόνο που θύμιζε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ένας μεγάλος λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του δεξιού του αυτιού, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε.

Οπαδοί Τραμπ

Τραμπ - Επίδεσμος - Επευφημίες

Ωστόσο, η εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δημιούργησε μία νέα τάση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών καθώς πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο Συνέδριο που λαμβάνει χώρα στο Μιλγουόκι διακρίνονται με λευκούς επιδέσμους (ή λευκό υλικό που μοιάζει με επίδεσμο) στο δεξί τους αυτί, παρόμοιο με αυτό που έφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πιθανότατα οι οπαδοί του υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ ότι είναι στο πλευρό του και ότι συμπάσχουν μαζί του.

Οπαδοί Τραμπ

Πηγή: ertnews.gr

Πηγή εικόνων: Associated Press 

Ειδήσεις σήμερα:

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

Ρεύμα: Η επιδότηση και η άνοδος της τιμής - Οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

6ημερη εργασία: Πόσοι εργοδότες ζήτησαν έκτακτη βάρδια από το προσωπικό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος ΑλληλεγγύηςΣήμερα 08:31 | Ειδήσεις

Πόσοι περισσότεροι αναμένεται να λάβουν φέτος το επίδομα. Τι άλλο αναμένεται να εξαγγείλει για στεγαστική κρίση, δημογραφικό πρόβλημα και ασφαλιστικό σύστημα.

Αεροδρόμια: Κίνηση - ρεκόρ τους πρώτους 7 μήνες του 2024Σήμερα 10:03 | Ειδήσεις

Αναλυτικά τα ποσοστά της διαφοράς της κίνησης ανά αεροδρόμιο, σε σύγκριση με το 2023. Καταγράφεται μεγάλη άνοδος, και αισιοδοξία στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετΣήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Ποια άνοδο αναμένεται να επιφέρει στην τιμή του δημοφιλούς ροφήματος, η απόφαση της κυβέρνησης για επάνοδο του ΦΠΑ στο 24%.

Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της ΧαμάςΣήμερα 09:19 | Ειδήσεις

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Μπάιντεν, καθώς η μια από τος σορούς, είναι του Ισραηλινοαμερικανού Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λήμνος - Φωτιά σε διαμέρισμα: Νεκρό ζευγάρι από τις αναθυμιάσεις10:35Πέθανε ο Σολ Μπάμπα10:22Αεροδρόμια: Κίνηση - ρεκόρ τους πρώτους 7 μήνες του 202410:09Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της Χαμάς09:55Λειψυδρία – Ελισάβετ Φελώνη: Η υδροδότηση της Αττικής τα επόμενα χρόνια θα είναι σε κίνδυνο09:42Ζελένσκι σε Δύση: Δώστε μας την άδεια να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος09:28Χούθι – Ερυθρά Θάλασσα: Ανέλαβαν την ευθύνη για πλήγμα εναντίον εμπορικού πλοίου09:15Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ακυρώθηκαν αγώνες τρίαθλου λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα09:01Ιταλία: Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας08:47ΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης08:33Σεισμός στην Αττική08:19Πορτογαλία - Πτώση ελικοπτέρου: 5 νεκροί ο τελικός απολογισμός (εικόνες)08:05Επαγγελματίες - IRIS: “Προθεσμία τέλος” για την ένταξη στο σύστημα πληρωμών, έρχονται υψηλά πρόστιμα07:51Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετ07:37Εορτολόγιο - 1 Σεπτεμβρίου: Οι σημερινές γιορτές 07:23Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή07:09Superleague: Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού23:59Έλενα Ράπτη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της (εικόνες)23:48Πλοία: Υποχρεωτικά τα μέσα πρόσβασης σε άτομα με προβλήματα κινητικότητας23:35Γάζα – Πολιομυελίτιδα: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των παιδιών23:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο