LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 11:45 | Ανανέωση: 05 Ιουλίου 2024 12:34

Καματερό: Χούλιγκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έδωσαν “μάχη” με καδρόνια και φωτοβολίδες (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο Καματερό, μεταξύ ανεγκέφαλων οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων.

Χούλιγκανς - Επεισόδια

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στο Καματερό ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, οπαδοί των δύο ομάδων τα έκαναν… Γης Μαδιάμ το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο Καματερό, όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι συγκρούσεις ήταν άγριες με τους χούλιγκαν να χρησιμοποιούν καδρόνια, καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Υπήρξαν δύο 26χρονοι τραυματίες οπαδοί της ΑΕΚ, ώστόσο οι εμπλεκόμενοι υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν τυχαία και δέχθηκαν επίθεση από Ρομά με σκοπό τη ληστεία. Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να ταυτοποιήσει και τους υπόλοιπους εμπλέκόμενους.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ νέος Πρωθυπουργός (εικόνες)

ΕΛ.ΑΣ: Ο Αυγενάκης δεν είχε καμιά προνομιακή μεταχείριση

Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές στη Γαλλία: Η νίκη της Αριστεράς και τα σενάρια διακυβέρνησηςΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

Η πλήρης ανατροπή και η νίκη της Αριστερής συμμαχίας στη Γαλλία. Οι συμμαχίες για τον σχηματισμό διακυβέρνησης της χώρας. Οι ηττημένοι της κάλπης.

Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να φτιάξουμε τη χώραΣήμερα 10:43 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, τα εσωκομματικά του κόμματος και τις διαφορετικές απόψεις στελεχών του.

Τροχαίο στην Κρήτη: Εικόνες από το απανθρακωμένο όχημαΣήμερα 09:30 | Ειδήσεις

Στις εικόνες φαίνεται το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο στοίχισε την ζωή στον νεαρό άνδρα. 

ΑΠΘ: Εκκένωση κατάληψης από την Ιατρική (εικόνες)Σήμερα 10:37 | Ειδήσεις

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έκαναν έφοδο σε χώρο της Ιατρικής, που τελούσε υπό κατάληψη, οι αστυνομικοί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)11:36ΑΠΘ: Εκκένωση κατάληψης από την Ιατρική (εικόνες)11:22Θερινές εκπτώσεις: Αυλαία σήμερα με ανοιχτά καταστήματα μία Κυριακή11:09Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να φτιάξουμε τη χώρα10:57Εορτολόγιο - 8 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα10:44Φυλακές Κορυδαλλού: Ο Απόστολος Λύτρας κάνει “μεροκάματα” στην καντίνα10:31Σκιάθος: Ασθενοφόρο παρέσυρε δύο γυναίκες (βίντεο)10:17Τροχαίο στην Κρήτη: Εικόνες από το απανθρακωμένο όχημα 10:04Έρχονται ζέστες... μεγάλης διάρκειας, μετά το “φθινοπωρινό διάλειμμα”!09:50Κερατσίνι: Τον χτύπησαν και του πήραν τσάντα γεμάτη με χρήματα09:37“Αμμόχωστος 3,5%”: Ο Σωτήρης Δανέζης φωτογραφίζει την πόλη - φάντασμα09:23Γαλλία: Ανακούφιση και προβληματισμός09:10Μπαλωθιές - Θάνατος 36χρονου: η απολογία του μπατζανάκη του08:56Δίκη για το Μάτι: Στο Εφετείο οι 21 κατηγορούμενοι08:43ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας08:29Γάζα: Νέο ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο 08:16Τροχαίο: Νεαρός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του08:02Ουκρανία: Οικογένεια που επέστρεφε από την εξοχή σκοτώθηκε από νάρκη 07:49Εκλογές στη Γαλλία: Η νίκη της Αριστεράς και τα σενάρια διακυβέρνησης07:35ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα07:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο