LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 11:04

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε δολοφονία 47χρονου

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 47χρονος από τη Βουλγαρία που φέρεται να διέφυγε στην πατρίδα του, όπου είναι σεσημασμένος για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Περιπολικό - Αστυνομια

Την εξιχνίαση δολοφονίας που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 47χρονο Ρουμάνο ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 47χρονος από τη Βουλγαρία που φέρεται να διέφυγε στην πατρίδα του, όπου είναι σεσημασμένος για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως ήταν άστεγοι και επαιτούσαν σε διάφορα σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στις 8 Ιανουαρίου οι δύο άνδρες λογομάχησαν, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος να χτυπήσει με ξύλινο πάσαλο τον Ρουμάνο στο κεφάλι. Ο παθών διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου μετά από νοσηλεία οκτώ ημερών υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, αναμένεται να ξεκινήσουν διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Προολυμπιακό: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο χάνει το ματς με Σλοβενία

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ νέος Πρωθυπουργός (εικόνες)

ΕΛ.ΑΣ: Ο Αυγενάκης δεν είχε καμιά προνομιακή μεταχείριση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές στη Γαλλία: Η νίκη της Αριστεράς και τα σενάρια διακυβέρνησηςΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

Η πλήρης ανατροπή και η νίκη της Αριστερής συμμαχίας στη Γαλλία. Οι συμμαχίες για τον σχηματισμό διακυβέρνησης της χώρας. Οι ηττημένοι της κάλπης.

Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να φτιάξουμε τη χώραΣήμερα 10:43 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, τα εσωκομματικά του κόμματος και τις διαφορετικές απόψεις στελεχών του.

Τροχαίο στην Κρήτη: Εικόνες από το απανθρακωμένο όχημαΣήμερα 09:30 | Ειδήσεις

Στις εικόνες φαίνεται το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο στοίχισε την ζωή στον νεαρό άνδρα. 

ΑΠΘ: Εκκένωση κατάληψης από την Ιατρική (εικόνες)Σήμερα 10:37 | Ειδήσεις

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έκαναν έφοδο σε χώρο της Ιατρικής, που τελούσε υπό κατάληψη, οι αστυνομικοί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)11:36ΑΠΘ: Εκκένωση κατάληψης από την Ιατρική (εικόνες)11:22Θερινές εκπτώσεις: Αυλαία σήμερα με ανοιχτά καταστήματα μία Κυριακή11:09Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να φτιάξουμε τη χώρα10:57Εορτολόγιο - 8 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα10:44Φυλακές Κορυδαλλού: Ο Απόστολος Λύτρας κάνει “μεροκάματα” στην καντίνα10:31Σκιάθος: Ασθενοφόρο παρέσυρε δύο γυναίκες (βίντεο)10:17Τροχαίο στην Κρήτη: Εικόνες από το απανθρακωμένο όχημα 10:04Έρχονται ζέστες... μεγάλης διάρκειας, μετά το “φθινοπωρινό διάλειμμα”!09:50Κερατσίνι: Τον χτύπησαν και του πήραν τσάντα γεμάτη με χρήματα09:37“Αμμόχωστος 3,5%”: Ο Σωτήρης Δανέζης φωτογραφίζει την πόλη - φάντασμα09:23Γαλλία: Ανακούφιση και προβληματισμός09:10Μπαλωθιές - Θάνατος 36χρονου: η απολογία του μπατζανάκη του08:56Δίκη για το Μάτι: Στο Εφετείο οι 21 κατηγορούμενοι08:43ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας08:29Γάζα: Νέο ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο 08:16Τροχαίο: Νεαρός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του08:02Ουκρανία: Οικογένεια που επέστρεφε από την εξοχή σκοτώθηκε από νάρκη 07:49Εκλογές στη Γαλλία: Η νίκη της Αριστεράς και τα σενάρια διακυβέρνησης07:35ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα07:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο