LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 16:48

Βόρεια Μακεδονία: Ανήλικη αθλήτρια “κρύβει” το “Βόρεια” για να μείνει σκέτο “Μακεδονία” (βίντεο)

Νέα πρόκληση αυτή τη φορά απο μία νεαρή αθλήτρια της Βόρειας Μακεδονίας. Η αντίδραση της ελληνικής αποστολής και η... συγγνώμη της γείτονα χώρας.

Αθλήτρια - Βόρεια Μακεδονία

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπίτολα της Βόρειας Μακεδονίας το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων – Κορασίδων κάτω των 13 ετών.

Στην επίσημη τελετή έναρξης, την ώρα που βγήκαν αθλητές – εκπρόσωποι των χωρών, που συμμετείχαν, η αθλήτρια της Βόρειας Μακεδονίας με το αριστερό χέρι της προσπάθησε τεχνηέντως να κρύψει τη λέξη “North” από το όνομα της χώρας αφήνωντας έτσι, μόνο το "Μακεδονία".

Αθλήτρια - Βόρεια Μακεδονία

Η πράξη της έγινε αντιληπτή από την επικεφαλής της ελληνικής αποστολής και 5η Ολυμπιονίκη, Μαρία Καραγιαννοπούλου, η οποία παραπονέθηκε στη διοργανώτρια αρχή και ζήτησε έγγραφη συγνώμη από την αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας, σε διαφορετική περίπτωση θα ενημέρωνε την πρεσβεία μας.

Η Βόρεια Μακεδονία ζήτησε συγνώμη εγγράφως και έληξε το ζήτημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Αίγυπτος: Πολύνεκρη κατάρρευση πολυκατοικίας

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρεςΣήμερα 18:46 | Ειδήσεις

Μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην Αττική την Πέμπτη, ενώ καταγράφηκε πλήθος κεραυνών, οι οποίοι μάλιστα προκάλεσαν και φωτιές.

Φοροδιαφυγή και ξέπλυμα από τραγουδιστή: “Δεν κλήθηκα ποτέ από την Αρχή για εξηγήσεις”Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή μετά τη δέσμευση της περιουσίας του και τη γνωστοποίηση του θέματος προς τα ΜΜΕ.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό - Οικογένεια θύματος: Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη τουΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Σε δήλωση που εξέδωσε, η οικογένεια υποστηρίζει ότι "έχουν ειπωθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας" για το θύμα της "εκτέλεσης".

Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειαςΣήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η ισορροπία στην αγορά απασχόλησαν το 13ο Athens Energy Summit.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (εικόνες)22:07Φάρμακα για την παχυσαρκία: Τι πρέπει να γνωρίζουμε21:55Ταύρος: Φωτιά σε παλιό οινοποιείο (εικόνες) 21:42Χίος: Στη φυλακή ο ένοχος για την φωτιά στην Σιδηρούντα21:28Ανθρωποκτονία στο Λασίθι: “Πήγε να πυροβολήσει στον αέρα και το θύμα πέρασε από μπροστά”21:15Μπουρνούς: Οδηγός ξυλοκόπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας21:01Χειροπέδες σε γιατρό του ΕΣΥ που... “ξέχασε” να δηλώσει το οικόπεδό του20:48Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή20:34Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειας20:21Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 (εικόνες)20:08Εκλογές - Μεγάλη Βρετανία: Αντίστροφη μέτρηση για πολιτική αλλαγή19:54Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό - Οικογένεια θύματος: Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του19:41Φοροδιαφυγή και ξέπλυμα από τραγουδιστή: “Δεν κλήθηκα ποτέ από την Αρχή για εξηγήσεις”19:27ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία επτά στελεχών σε “καλό κλίμα”19:15Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Πειραιά19:03Κακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρες18:49Συνέδριο Economist - Χατζηδάκης: Εξορθολογισμός στα επιδόματα χωρίς αλλαγή του προϋπολογισμού18:36Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα18:22Ανατολική Αττική: Καρέ - καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια (βίντεο)18:09Αρθρογράφος Χουριέτ: Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν τη σημαία μας θα πυροβοληθούν όπως ο Σολωμού17:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο