LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2024 13:42

Κώς: Φωτιά στην Αντιμάχεια - Επιχειρούν και εναέρια μέσα (εικόνες)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο νησί της Κω, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, των τοπικών Αρχών και εθελοντών.

Κως - φωτιά

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αντιμάχεια, στην Κω, στην περιοχή Σταυρός στο Πέραμα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή με ελιές, τις οποίες κατακαίει, ενώ στο νησί πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Κως - φωτιά

Για την κατάσβεση έσπευσαν πυροσβεστικά, εθελοντές και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω, ενώ επί τόπου βρίσκονται η Αστυνομία και ο Στρατός.

Κως - φωτιά

Είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα επιχειρούν από εδάφους, ενώ από αέρος κάνει ρίψεις νερού και ένα ελικόπτερο.

Κως - φωτιά

Εικόνες: kosnews24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασε θηλιά στο λαιμό της πρώην συντρόφου, μπροστά στο παιδί της

ΠΑΣΟΚ - Δούκας: “Γαλάζια” επίθεση για την φωτιά στου Φιλοπάππου

Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματοςΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, διεγράφη επίσημα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά την επίθεση στον υπάλληλο του αεροδρομίου.

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προσήχθησαν 4 ύποπτοιΣήμερα 16:10 | Ειδήσεις

Γιατί φαίνονται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για πρόκληση της πυρκαγιάς από συσκευή drone.

Κορυδαλλός: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακέςΣήμερα 16:00 | Ειδήσεις

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς ένας κρατούμενος προσπαθεί να αποδράσει.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλεξανδρούπολη: Αθωώθηκε η νηπιαγωγός που κλείδωνε τα παιδιά σε αποθήκη18:09Ερντογάν – Πούτιν: Συνάντηση με τη Συρία στο “τραπέζι”17:56Φωτιά στου Φιλοπάππου17:44Economist - Ανδρουλάκης: Με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αυξήθηκαν οι ανισότητες (εικόνες)17:31Συνέδριο Economist: Η ψηφιακή αθανασία, η φιλία μετά θάνατον και οι δύο πιθανές όψεις των sexbots17:19ΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος17:07Θεσσαλονίκη: 7 χρόνια με αναστολή σε άνδρα για ασέλγεια σε βάρος της ανιψιάς του16:53Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που την παρέσυρε φορτηγό16:41Κακοκαιρία - Έδεσσα: Ζημιές σε πάνω από 50000 στρέμματα από το χαλάζι16:28Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προσήχθησαν 4 ύποπτοι16:15Κορυδαλλός: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές16:01Φωτιά στην Εύβοια: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια15:48Αυγενάκης: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το συμβάν στο αεροδρόμιο15:36UEFA: Πειθαρχικό κατά του Τούρκου παίκτη που έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων15:23ΠΑΣΟΚ - Γιάννης Κανελλάκης: Έβδομη υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος15:10ΑΑΔΕ – Επίλυση Φορολογικών Διαφορών: Απορρίπτονται 2 στα 3 αιτήματα14:56Εξαφάνιση: Τέλος στο θρίλερ με την 51χρονη14:42Φωτιά στα Γλυκά Νερά, σηκώθηκαν εναέρια μέσα (βίντεο)14:29Αυγενάκης: Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης14:15Τασούλας για Αυγενάκη: Ποινή για ανάρμοστη συμπεριφορά - Η συγγνώμη δεν γίνεται δεκτή14:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο