LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 16:10 | Ανανέωση: 03 Ιουλίου 2024 16:15

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προσήχθησαν 4 ύποπτοι

Γιατί φαίνονται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για πρόκληση της πυρκαγιάς από συσκευή drone.

Φωτιά - Γλυκά νερά

Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων στο Α.Τ. Παιανίας έγιναν από τις δυνάμεις της Άμεσης Δράσης πριν από λίγο, για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά.

Ο ένας εξ αυτών είναι χειριστής drone, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Δήμαρχος Παιανίας, λέγοντας ότι η φωτιά είχε ξεκινήσει από πτώση drone.

Την εξέταση των προσαχθέντων θα αναλάβει στο εξής το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ανάκριση, οι 4 προσαχθέντες είναι υπάλληλοι εταιρίας, που κατασκευάζει ελληνικά ντρόουν και έκαναν δοκιμή για ένα καινούργιο μοντέλο, το οποίο κατέπεσε και ξέσπασε η φωτιά.

Φωτιά - Γλυκά νερά

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡέμος: Θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες, δεν έχω τίποτα να φοβηθώΧθες 21:24 | Ειδήσεις

Μετά την ανακοίνωση την οποία έβγαλε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στους φίλους του και στους θαυμαστές του ανέβασε στο instagram βίντεο, στα οποία εξηγεί μεταξύ άλλων ποια θα είναι η πορεία των συναυλιών του.

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκονταΧθες 16:09 | Ειδήσεις

«Το σχέδιο του ήταν εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας» σημειώνει για τον Ράμα ο κ. Μπελέρης

Μπάιντεν: Είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω τις εκλογέςΧθες 23:07 | Ειδήσεις

Επιμένει, παρά τις εκκλήσεις για παραίτηση από την κούρσα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην προεκλογική του καμπάνια. Νέο κίνημα για την παραίτησή του φαίνεται να "χτίζεται".

Έτνα – Στρόμπολι: “Ξύπνησαν” μαζί τα δύο ηφαίστεια (εικόνες)Χθες 21:33 | Ειδήσεις

Προβλήματα προκάλεσαν στη Σικελία τα δύο ηφαίστεια, που ξύπνησαν ταυτόχρονα, καλύπτοντας με λάβα και τέφρα θάλασσα και στεριά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυνήγησε την αδερφή του στις σκάλες κι εκείνη έπεσε και έσπασε το πόδι της23:59Φίτσο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρωθυπουργού της Σλοβακίας μετά την απόπειρα δολοφονίας του 23:46Μπάιντεν: Είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω τις εκλογές23:33Ιταλία: Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την χώρα23:21Έτνα – Στρόμπολι: “Ξύπνησαν” μαζί τα δύο ηφαίστεια (εικόνες)23:07ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 12 Ιουλίου 22:54Λαθραία καύσιμα: Συλλήψεις για πώλησή τους από βενζινάδικο22:40Σπαρτιάτες: Να τεθεί εκτός νόμου το ΚΙΕΦ22:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε22:13Euro 2024: Το buzzer beater του Μερίνο στο 119’ έστειλε την Ισπανία στα ημιτελικά (εικόνες)22:00Ρέμος: Θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ 21:46Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς21:33Λάρισα: Θρήνος για 40χρονο άνδρα21:19Πυροσβεστική: 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο 21:06Δυτική Όχθη: Ισραηλινή κατάσχεση παλαιστινιακής γης σε έκταση ρεκόρ20:52Τέξας: Καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε λουόμενους (βίντεο)20:39Βρετανία - Στάρμερ: Οι πρώτοι υπουργοί της κυβέρνησης των Εργατικών (εικόνες)20:25Χίος: Επεισόδιο με σκάφος μεταναστών - Πυροβόλησαν προς τους λιμενικούς 20:12Θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον ΑΝΤ1: O κακοποιητής μου πήρε το σπίτι μου19:58ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο