LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2024 23:46

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Ο αναβάτης της μηχανής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος από τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο.

Τροχαιο - Θεσσαλονίκη

Ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 22:00 στη συμβολή των οδών Εγνατία και Εθνικής Αμυνης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο αναβάτης της μηχανής ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Πηγή: thestival.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣαμαράς - Καραμανλής: Kριτική για την κυβερνητική πολιτική στις ομιλίες τους (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Τι είπαν στις ομιλίες τους οι δύο πρώην πρωθυπουργοί για την εξωτερική πολιτική, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, την κυβερνητική πολιτική και τις διεθνείς συρράξεις. Το σχόλιο κυβερνητικών πηγών για όσα ειπώθηκαν.

Φωτιά στην Κω: Δύσκολη αναμένεται η νύχτα - Εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)Χθες 21:33 | Ειδήσεις

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Κω. Ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις.

Τανάγρα: Σώα η πιλότος του Μιράζ - Δεν έπιασαν τα φρένα του αεροσκάφουςΧθες 15:49 | Ειδήσεις

Τα άμεσα αντανακλαστικά της γυναίκας πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους έσωσαν τη ζωή της. Η ανακοίνωση του ΓΕΑ για το ατύχημα.

Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!Χθες 14:04 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας επισημαίνει αναφορές σε έγγραφα από διαρροές τόσο για τους “αφανείς” επιβάτες της θαλαμηγού που φέρεται να σχετίζονται με την φωτιά στην Ύδρα, όσο και την λατρεία τους για τα πυροτεχνήματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βατικανό: Απαγόρευσε τα εμφανή τατουάζ στους εργαζόμενους23:59Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή23:47Γιατρός κατήγγειλε ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους23:35Καβάλα: Νεκρός 29χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής23:22Τουρκία - Αρχηγός αντιπολίτευσης για Κυπριακό: Πρέπει να δείξουμε θάρρος 23:08Σαμαράς - Καραμανλής: Kριτική για την κυβερνητική πολιτική στις ομιλίες τους (εικόνες)22:55Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει ασυλία για τις πράξεις του ως πρόεδρος22:41Φωτιά στην Χίο: Σύλληψη άνδρα για την πυρκαγιά22:28Βραζιλία: Τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση (εικόνες)22:14Λιστερίωση - ΕΟΔΥ: Η αύξηση των κρουσμάτων και τα μέτρα προστασίας22:00Φωτιά στην Κω: Δύσκολη αναμένεται η νύχτα - Εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)21:47Βιλντόζα: Ο Παναθηναϊκός τον αποδεσμεύει, ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό21:34Συνάντηση Μητσοτάκη με Εθνική μπάσκετ: Οι ευχές και η υπογεγραμμένη φανέλα (εικόνες)21:20Euro 2024: Η Γαλλία “λύγισε” το Βέλγιο και προκρίθηκε στα προημιτελικά21:06Σαμαράς και Καραμανλής σε ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο (βίντεο)20:54Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη20:40Φωτιά στη Χίο: Ενισχύονται οι δυνάμεις - Τραυματίστηκαν πυροσβέστες (βίντεο)20:26Παπαθανάσης: Νέο Επενδυτικό Ταμείο για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων20:13Γερμανία: Βουλευτής του AfD καταδικάστηκε για τη χρήση ναζιστικού συνθήματος20:00Κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου: Φαντασιώνεται ότι είναι ο Ροβεσπιέρος19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο