LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2024 13:21

Ευελπίδων: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για την φωτιά στο κέντρο της Αθήνας.

Θεσσαλονίκη - εγκαταλελειμμένο σπίτι - φωτιά

(εικόνα αρχείου)

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο επί της οδού Ευελπίδων, στην Αθήνα, ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επί τόπου έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Επιπρόσθετα λόγω της πυρκαγιάς η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ευελπίδων από το ύψος της οδού Κυψέλης έως την οδό Σπετσών.

Τροχαίο: 20χρονος σκοτώθηκε μετά από γλέντι

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: Τι καημός έχει πιάσει τους δικηγόρους και αντιδρούν; (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμαΣήμερα 12:22 | Ειδήσεις

Οι πρώτες πληροφορίες για τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Κερατσίνι, το πρωί της Παρασκευής.

Ντιμπέιτ: Ο Μπάιντεν “προβλημάτισε” με την εμφάνιση απέναντι στον Τραμπ (βίντεο)Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Η παρουσία και η επίδοση του Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία εγείρουν αμφιβολίες για την ικανότητά του να διεκδικήσει με αξιώσεις μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιουςΧθες 14:35 | Ειδήσεις

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες όσων αποφοίτων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)Σήμερα 11:45 | Ειδήσεις

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τον ξυλοδαρμό έκανε κανονικά τη βάρδιά του σε site όπου εργαζόταν. Τι ανέφερε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο δικηγόρος του δημοσιογράφου για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ύδρα: Οι “εξαφανισμένοι” Καζάκοι12:48Γυναικοκτονία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα12:34Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιους12:22ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα12:09Τροχαίο με εγκατάλειψη: Πέθανε οδηγός που είχε τραυματιστεί το Πάσχα11:55Ελλάδα - Σαουδική Αραβία: Στη Βουλή οι συμβάσεις στρατιωτικής συνεργασίας11:41Ακαδημία Αθηνών: Βραβείο “Lord Byron” σε απόγονο του Λόρδου Βύρωνα11:28Κατερίνη: Τραγικός επίλογος σε εξαφάνιση άνδρα11:16Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)11:02Ψάλτης και ιδιοκτήτης λούνα παρκ διακινούσαν ναρκωτικά (εικόνες)10:49Γάζα - Στην Αίγυπτο παιδιά με καρκίνο: Σπαρακτικοί αποχωρισμοί από τους γονείς τους (βίντεο)10:35Καταγγελία - Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη κόρη του την ώρα που έκανε μπάνιο!10:24Ντιμπέιτ: Fact check σε Τραμπ και Μπάιντεν για μετανάστες, Καπιτώλιο και πληθωρισμό10:11Ινδία - Νέο Δελχί: Φονική κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο (βίντεο)09:58Euro 2024: Η Hisense είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης09:45ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης: Αν ο Κασσελάκης είχε δείξει τα πραγματικά του πιστεύω δεν θα είχε εκλεγεί09:32Ντιμπέιτ: Ο Μπάιντεν “προβλημάτισε” με την εμφάνιση απέναντι στον Τραμπ (βίντεο)09:18Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Παρασκευή σε 5 Περιφέρειες (χάρτης)09:05Ντιμπέιτ - Μπάιντεν: Τα κατάφερα καλά κόντρα στον ψεύτη Τραμπ (βίντεο)08:51ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή08:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο