LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 07:11

Ινδία - Νέο Δελχί: Φονική κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Δραματικές εικόνες από το αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας. Ακυρώθηκαν πτήσεις και προκλήθηκε πανικός μετά το φοβερό δυστύχημα.

Ινδία - αεροδρόμιο

(εικόνα αρχείου)

Ένας νεκρός από την κατάρρευση οροφής στο διεθνές αεροδρόμιο του Νέου Δελχί, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NDTV.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν σήμερα την κατάρρευση μιας οροφής στο κεντρικό αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, Νέο Δελχί, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, με τις αρχές να ακυρώνουν πτήσεις από έναν τερματικό σταθμό, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, αλλά κι αναφορές των ΜΜΕ.

Ένα τμήμα του θόλου κατέρρευσε στο τμήμα των αναχωρήσεων στο τερματικό 1 του αεροδρομίου στο Νέο Δελχί στις πέντε το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανέφερε μία ανακοίνωση του αεροδρομίου που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

“Έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης εργάζεται για την παροχή όλης της απαραίτητης βοήθειας, αλλά και ιατρικής συνδρομής σε αυτούς που την έχουν ανάγκη”, ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι

ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και Γερμανίας

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες)Σήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με εκείνα της Κερατέας και της Σταμάτας να είναι τα πλέον ανησυχητικά. Ένας άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμεΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στην ενημέρωση που έκανε για τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπήΣήμερα 19:40 | Ειδήσεις

Μάχη έδινε το ΕΚΑΒ για να κρατήσει τον άνδρα στην ζωή όμως τελικά κατέληξε.

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και ΓερουλάνοςΣήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι επικείμενοι πρωταγωνιστές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τεντόγλου “πέταξε” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου21:22Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Ράσελ μετά από σύγκρουση του Φερστάπεν21:06Φωτιά στον Λόφο Φιλοπάππου - Δύο οι εστίες20:52Μεσολόγγι - Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: Χτύπαγε την έγκυο σύντροφό του20:39Φωτιές: Συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο 20:25Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Δευτέρα20:10Εκλογές στην Γαλλία με ρεκόρ συμμετοχής (εικόνες)19:56Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπή19:42Φωτιά στην Κερατέα: Αστυνομικοί απομάκρυναν ηλικιωμένους και έσβησαν την αυλή τους (βίντεο)19:27Βοιωτία: Φωτιά στο Δίστομο (εικόνες)19:13Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο18:58Φωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες) 18:44Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμε 18:29Κόρινθος: Φωτιά στα Αθίκια (βίντεο)18:15Ριτσώνα Ευβοίας: Η φωτιά πλησιάζει δεύτερο εργοστάσιο (εικόνες)18:00ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος17:46Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στο Αγγελόκαστρο17:31Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός πλησιάζει την Κρήτη (δορυφορική εικόνα)17:17Σακελλαροπούλου: Ανακηρύχθηκε επίτημη δημότης της Ορεστιάδας17:02Φωτιά στη Σταμάτα κοντά σε σπίτια- Μήνυμα 112 για εκκενώσεις (εικόνες)16:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο