LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2024 11:22

Ηλεία: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία μέσα από καλαμιώνα (εικόνες)

Μέσα σε καλαμιώνα είχε τη χασισοφυτεία του ένας άνδρας. Το εκτιμώμενο κέρδος από την παρανομία του.

Ηλεία - φυτεία ινδικής κάνναβης

Σε μια ακόμη σημαντική επιτυχία για τις Αρχές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου κατάφεραν να εντοπίσουν και να κατασχέσουν μια μεγάλη φυτεία κάνναβης στην περιοχή.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή του Πύργου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε αγροικία που ανήκει σε ημεδαπό άνδρα, του οποίου τα πλήρη στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί. Κατά την επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 80 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια λειτουργική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η καλλιέργεια των δενδρυλλίων πραγματοποιούνταν σε καλαμιώνα-βατώνα ανάμεσα σε αμπελώνες, ενώ το πότισμα των φυτών γινόταν με λάστιχο που κατέληγε σε βρύση έξω από την αγροικία του κατηγορούμενου. Το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος εκτιμάται ότι θα ανέρχονταν στο χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ περίπου.

Ηλεία - φυτεία ινδικής κάνναβης

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος του ημεδαπού άνδρα, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: patrisnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά απειλεί χωριά - Εκκένωση οικισμών (βίντεο)

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη γυναίκα του με κατσαβίδι

Κορυδαλλός - Λύτρας: Οι άλλοι δύο στο κελί, τα βιβλία και ο καβγάς με συγκρατούμενο


 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο