LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2024 20:39

Βόλος: Ήρθαν αντιμέτωποι με διαρρήκτες που έφτασαν με πατίνια και σκαρφάλωσαν από σκαλωσιά

Στον…ύπνο έπιασαν οι διαρρήκτες το ζευγάρι στου οποίου το σπίτι μπήκαν από σκαλωσιά.

Περιπολικό - Αστυνομία

Στιγμές τρόμου έζησε τη νύχτα ένα ζευγάρι στον Βόλο, όταν διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι τους σκαρφαλώνοντας σε σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης του κτιρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δυο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών, έφτασαν με πατίνια έξω από το τριώροφο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή του Οξυγόνου, ανέβηκαν από την σκαλωσιά στον πρώτο όροφο και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν σε ένα από τα δωμάτια και βγήκαν στον διάδρομο.

Το ζευγάρι κοιμόταν στο διπλανό υπνοδωμάτιο και όταν άκουσε τον θόρυβο ο 62χρονος άνδρας πετάχτηκε από το κρεβάτι να δει τι συμβαίνει. Βγαίνοντας στον διάδρομο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι έκαναν αμέσως μεταβολή και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο που μπούκαραν στο σπίτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:30 τη νύχτα και καταγράφηκε από κάμερα γειτονικής κατοικίας. Ο 62χρονος κάλεσε το 100 και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι ζήτησαν από τον γείτονα, που ξύπνησε από την ενεργοποίηση της κάμερας, να τους δείξει το βιντεοληπτικό υλικό.

 Όπως διαπίστωσαν, οι δράστες ήταν δυο γεροδεμένοι νεαροί, τα πρόσωπα των οποίων δεν αναγνωρίζονται, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τα πατίνια τους. Με βάση την περιγραφή και τον τρόπο που έδρασαν, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: gegonota.news

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγιαΣήμερα 12:02 | Ειδήσεις

«Βαδίζουμε ανανεώνοντας το δυναμικό μας λέμε όχι σε αυτούς που θέλουν μια μικρή και φοβική ΝΔ», τόνισε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κ.Ο της Ν.Δ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας, Κοτσακάς, Τσιόκας παραιτούνται από τα κομματικά όργαναΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο ανακοινώνουν την αποχώρηση τους από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τα τρία στελέχη.

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία τουΣήμερα 10:57 | Ειδήσεις

Για ποιον λόγο διεκόπη η δίκη. Πότε αναμένεται να συνεχιστεί.

Τροχαίο - Λ. Αθηνών: Παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε χωρίς τις αισθήσεις της (βίντεο)Σήμερα 08:05 | Ειδήσεις

Το θύμα προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο από διάβαση πεζών. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απάτη – Κέρκυρα: Έτσι της πήραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ14:02Κόντρα Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το “μαύρο χρήμα”13:48Ερντογάν: Κατηγορεί την Δύση ότι υποστηρίζει το Ισραήλ και δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Λιβάνου13:35Μάθιου Πέρι: Κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων αναμένονται για τον θάνατο του13:21Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον λήστεψαν13:08Τραμπ: Το σχέδιο του σε περίπτωση επικράτησης στις εκλογές12:54Ηράκλειο: Τα έσπασε όλα και τραυμάτισε αστυνομικό κατά την προσαγωγή του12:41Φωτιές στον Ασπρόπυργο και τη Λακωνία12:27Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγια12:14Copa America: Επόπτης κατέρρευσε λόγω ζέστης στο ματς Καναδάς - Περού (βίντεο)12:00Ρέθυμνο: Φωτιά στα Τρία Μοναστήρια11:47Βραζιλία: Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μαριχουάνας για προσωπική χρήση11:34Τιμολόγια ρεύματος – Σκυλακάκης: Οι τιμές τον Ιούλιο θα είναι στα ίδια επίπεδα με του Ιανουαρίου11:20Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του11:07Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία10:53Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο αγοράκι που είχε βγει βόλτα με την μητέρα του 10:40Ναυπακτία – Canadair: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το “πληγωμένο” φτερό10:26Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριασμός γάτας: Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό10:13Κασσελάκης: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα09:59Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα της (βίντεο)09:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο