LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 10:33

Copa America: Επόπτης κατέρρευσε λόγω ζέστης στο ματς Καναδάς - Περού (βίντεο)

Ο αγώνας διεξήχθη υπό αφόρητη ζέστη, καθώς το θερμόμετρο στο Κάνσας, έδειχνε 33 βαθμούς Κελσίου, με την αίσθηση της θερμοκρασίας να είναι 38 βαθμοί, λόγω της υγρασίας.

Copa America - Περού - Καναδάς - Επόπτης

Ενα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα Καναδάς-Περού για το Κόπα Αμέρικα, που έληξε με νίκη 1-0 των Καναδών, χάρη στο γκολ του Τζόναθαν Ντέϊβιντ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό αφόρητη ζέστη, καθώς το θερμόμετρο στο Κάνσας, έδειχνε 33 βαθμούς Κελσίου, με την αίσθηση της θερμοκρασίας να είναι 38 (!) βαθμοί, λόγω της υγρασίας. Κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο επόπτης από την Γουατεμάλα, Ουμπέρτο Πανζόζ αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος, με τον Καναδό τερματοφύλακα, Μαξίμ Κρεπό να τρέχει από την εστία του στο κέντρο του γηπέδου προς βοήθεια του.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των αρμοδίων, ο Πανζόν συνήλθε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Αργεντινή και Καναδάς συνέχισαν με νίκες (βίντεο)

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδιαΣήμερα 06:17 | Ειδήσεις

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Εκλογές ΗΠΑ: Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν σε παραίτησηΣήμερα 06:34 | Ειδήσεις

Να παραιτηθεί από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας καλούν οι New York Times τον Τζο Μπάιντεν μετά το debate.

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το ΣάββατοΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Που αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις κι ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Χαλκιδική - Θάνατος 13χρονης από κεραυνό: Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικόΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία στο Ποσείδι της Χαλκιδικής όπου ένα 13χρονο κορίτσι έχασε την ζωή της όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Copa America 2024: H Κολοβμία έκλεισε το εισιτήριο για τους “8” 07:01Εκλογές ΗΠΑ: Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν σε παραίτηση06:49Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια06:35Χανιά: Έκρυβε ναρκωτικά σε αποχέτευση (εικόνες)06:22Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το Σάββατο06:08Θεσσαλονίκη: Γυμνοί ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους (εικόνες)23:59Earth Care: Τα νέα δεδομένα που έστειλε ο δορυφόρος από το Διάστημα23:46Αθήνα: Δεκάδες συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια (εικόνες)23:33Missing Alert: Αρπαγή 14χρονης23:19Πατήσια: Συνελήφθη Σύριος που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια σε εργαστήριο (εικόνες)23:06Πούτιν: Θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς22:52Αττική: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές22:39Βόρεια Μακεδονία: Σεβόμαστε τη Συμφωνία των Πρεσπών22:25Πανελλαδικές 2024: Φοιτήτρια στα 52 της μια μητέρα από το Ηράκλειο22:12Προπονητής ιστιοπλοΐας: Την ενοχή του για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου ζήτησε ο Εισαγγελέας21:45Τσίπρας: Η αγωνία των εργαζομένων στην “Αυγή” δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα21:31Καθαρισμός οικοπέδων: Παράταση στην υποβολή των δηλώσεων21:18Θεσσαλονίκη - Europride: Υπό κράτηση 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση διαμαρτυρίας21:04Λαγονήσι: Φωτιά σε αποθήκη20:51Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποια έξοδος θα κλείσει20:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο