LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 10:29 | Ανανέωση: 26 Ιουνίου 2024 12:41

Ηράκλειο: Τα έσπασε όλα και τραυμάτισε αστυνομικό κατά την προσαγωγή του (βίντεο)

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύμα στον θώρακα, ενώ ο δράστης συνέχισε… και μέσα στο περιπολικό.

Περιπολικό - Αστυνομία

Ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ αφού προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε εργαζόμενους και επιβάτες του ΚΤΕΛ Ηρακλείου επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ένας 47χρονος την ώρα που βρισκόταν στον επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο αρχίζει να παρενοχλεί εργαζόμενους και περαστικούς, όντας σε κατάσταση αμόκ.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία με δύο άνδρες του Α.Α.Τ. Ηρακλείου να φτάνουν στο σημείο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Ο 47χρονος στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά και σωματικά. Μάλιστα, με μπουνιές και κλωτσιές τραυμάτισε τον 36χρονο αστυνομικό ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, ο 47χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αν και κατά τη μεταφορά του προκάλεσε φθορές και στο περιπολικό.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη, φθορές και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος αστυνομικός φέρει τραύμα στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Πηγή: cretapost.gr

Video: Cretalive

Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Λουκέτο για απόδειξη 1000 ευρώ που... δεν κόπηκε ποτέ

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και ζέστη την Τετάρτη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον ΛίβανοΣήμερα 21:17 | Ειδήσεις

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι δηλώσε νωρίτερα ότι η χώρα του είναι αντιμέτωπη με την απειλή κινδύνου.

Βασιλικός γάμος: Οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων στη Μητρόπολη Αθηνών (εικόνες)Σήμερα 18:38 | Ειδήσεις

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών οι υψηλοί προσκεκλημένοι της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΣήμερα 12:51 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Οι Fath-360 που έστειλε το Ιράν στην Ρωσία, η εταιρεία - “βιτρίνα” και τα ίχνη που οδηγούν στην… ΕλλάδαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τους βαλλιστικούς πυραύλους που πήρε η Μόσχα από την Τεχεράνη, την εμπλοκή της “Sahara Thunder” στην χρηματοδότηση τους και μια συμφωνία με “άρωμα Ελλάδας”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θάνατος Νασράλα - Νετανιάχου: Ιστορική καμπή που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή 23:50Κήλες Κοιλιακού Τοιχώματος: Μύθοι και Αλήθειες23:36Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν 23:23Δολοφονία στην Κέρκυρα - “Χαμόγελο του Παιδιού”: Είχαμε ενημερώσει δύο φορές από το 2021 για την 49χρονη23:10Γουινέα: Χιμπατζής κατακρεούργησε μωρό με αυτοσχέδια εργαλεία22:59Super Cup: Ο Ολυμπιακός έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό 22:56Super League 1: O Παπαδόπουλος έσωσε τον βαθμό για τον Αστέρα22:41Εμβόλια m-RNA: Η μεγάλη ελπίδα για την αντιμετώπιση του καρκίνου22:27Θεσσαλονίκη: Σάτυρος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τρεις γυναίκες22:13Νασράλα - Βηρυτός: Ουρλιαχτά, πυροβολισμοί και λιποθυμίες στο άκουσμα του θανάτου του21:59Μπάιντεν: Ο θάνατος του Νασράλα ήταν ένα μέτρο δικαιοσύνης για τα πολλά θύματά του21:44Χεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον Λίβανο 21:30Καλαμάτα: Διασώθηκαν 66 παράτυποι μετανάστες – Συνελήφθησαν οι 4 διακινητές τους21:15Περιστέρι: Φωτιά σε παιδότοπο – Απεγκλωβισμός παιδιών21:01Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε άλλο ένα στέλεχος της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό20:46Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 3 περιφέρειες την Κυριακή (χάρτης)20:32Ερντογάν: Στεκόμαστε δίπλα στον λαό και στην κυβέρνηση του Λιβάνου20:18Super Cup: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και προκρίθηκε στον τελικό (εικόνες) 20:03ΟΠΕΚΑ - Επιδόματα: Ποια καταβάλλονται στις 30 Σεπτεμβρίου19:50Super League 1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό για Βόλο και Athens Kallithea 19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο