LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 11:43

Ρέθυμνο: Φωτιά στα Τρία Μοναστήρια

Σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή εστάλη μήνυμα μέσω του 112, καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Πυροσβεστική - Πυροσβεστικό όχημα

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στα Τρία Μοναστηρια στο φαράγγι στην περιοχή του Ευληγιά, στο Ρέθυμνο. Στο σημείο σπεύδουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα η φωτιά μιας και η φωτιά είναι σε δύσβατο σημείο. Ήδη ήχησε μήνυμα από το 112 που καλεί τους πολίτες σε αυξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα.

Τα ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού ενώ στο σημείο σπεύδουν να συνδράμουν τους πυροσβέστες και εθελοντές.

Σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή εστάλη μήνυμα μέσω του 112, καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου, και συγκεκριμένα στα Ακούμια, σε Πρόδρόμο και Κρύα Βρύση προς Τριόπετρα, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ύφεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Αργεντινή και Καναδάς συνέχισαν με νίκες (βίντεο)

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδιαΣήμερα 06:17 | Ειδήσεις

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το ΣάββατοΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Που αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις κι ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

ΗΠΑ - Ντιμπέιτ: Το δίλημμα για τους Δημοκρατικούς μετά την εφιαλτική μάχη με τον ΤραμπΧθες 19:01 | Ειδήσεις

Ο Τζο Μπάιντεν επιστρέφει σήμερα στην προεκλογική εκστρατεία μετά από ένα παντελώς αποτυχημένο debate κατά του Τραμπ που έθεσε με πανικό στις τάξεις των Δημοκρατικών το ζήτημα της διατήρησης της υποψηφιότητάς του.

Χαλκιδική - Θάνατος 13χρονης από κεραυνό: Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικόΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία στο Ποσείδι της Χαλκιδικής όπου ένα 13χρονο κορίτσι έχασε την ζωή της όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια06:35Χανιά: Έκρυβε ναρκωτικά σε αποχέτευση (εικόνες)06:22Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το Σάββατο06:08Θεσσαλονίκη: Γυμνοί ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους (εικόνες)23:59Earth Care: Τα νέα δεδομένα που έστειλε ο δορυφόρος από το Διάστημα23:46Αθήνα: Δεκάδες συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια (εικόνες)23:33Missing Alert: Αρπαγή 14χρονης23:19Πατήσια: Συνελήφθη Σύριος που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια σε εργαστήριο (εικόνες)23:06Πούτιν: Θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς22:52Αττική: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές22:39Βόρεια Μακεδονία: Σεβόμαστε τη Συμφωνία των Πρεσπών22:25Πανελλαδικές 2024: Φοιτήτρια στα 52 της μια μητέρα από το Ηράκλειο22:12Προπονητής ιστιοπλοΐας: Την ενοχή του για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου ζήτησε ο Εισαγγελέας21:45Τσίπρας: Η αγωνία των εργαζομένων στην “Αυγή” δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα21:31Καθαρισμός οικοπέδων: Παράταση στην υποβολή των δηλώσεων21:18Θεσσαλονίκη - Europride: Υπό κράτηση 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση διαμαρτυρίας21:04Λαγονήσι: Φωτιά σε αποθήκη20:51Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποια έξοδος θα κλείσει20:37Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθη Βέλγος καταζητούμενος20:24Φωτιές: 44 το τελευταίο 24ωρο - 2 συλλήψεις για πυρκαγιά 20:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο