LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 09:57

Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο αγοράκι που είχε βγει βόλτα με την μητέρα του

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στη μία τα ξημερώματα  όταν η μητέρα αποφάσισε να βγάλει βόλτα το εννιάχρονο αγόρι της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, προκειμένου να ηρεμήσει και να μπορέσει να κοιμηθεί.

Περιπολικό - νύχτα

Ένα άκρως σοβαρό περιστατικό εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο αρπαγής ανηλίκου, το οποίο όμως ματαιώθηκε όταν η μητέρα του, που το συνόδευε άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, όταν μία μητέρα αποφάσισε να βγάλει βόλτα το εννιάχρονο αγόρι της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, προκειμένου να ηρεμήσει και να μπορέσει να κοιμηθεί.

Αγία Παρασκευή - Αρπαγές ανηλίκων

Σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε δίπλα τους ένα βαν με οδηγό και συνοδηγό γυναίκες, οι οποίες προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τη μητέρα και τον γιο της. Όταν η πλαϊνή πόρτα άνοιξε, η μητέρα είδε μέσα σε αυτό και έναν άντρα, αλλά και δύο παιδικά καθίσματα και ένα τραπεζάκι. Τότε ξεκίνησε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Κάτοικος τής περιοχής, που την άκουσε, κάλεσε την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου άκουσαν από τα χείλη της μητέρας να τους καταγγέλλει την απόπειρα αρπαγής της ίδιας και του παιδιού της. Έλαβαν την περιγραφή του βαν και μέσα σε δέκα λεπτά το εντόπισαν.

Αγία Παρασκευή - Αρπαγές ανηλίκων

Οδηγός ήταν μία 24χρονη Ελληνίδα, συνοδηγός μία 47χρονη από την Αλβανία και στο κουβούκλιο ένας ομοεθνής της, 38 ετών, οι οποίοι παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό. Οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα αρπαγής και τώρα είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Αγία Παρασκευή - Αρπαγές ανηλίκων

Επαγγελματίας της περιοχής φέρεται να έχει δηλώσει στις αρχές ότι το συγκεκριμένο όχημα για περισσότερα από τριάντα λεπτά της ώρας κινήθηκε στους δρόμους, χωρίς να το έχουν ξαναδεί και να σχετίζεται με κάποιον κάτοικο ή επιχείρηση.

Πηγή: Huffington Post

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Αργεντινή και Καναδάς συνέχισαν με νίκες (βίντεο)

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η έναρξη της δίκης, τα δύο αδέλφια και το έμβασμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδιαΣήμερα 06:17 | Ειδήσεις

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το ΣάββατοΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Που αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις κι ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

ΗΠΑ - Ντιμπέιτ: Το δίλημμα για τους Δημοκρατικούς μετά την εφιαλτική μάχη με τον ΤραμπΧθες 19:01 | Ειδήσεις

Ο Τζο Μπάιντεν επιστρέφει σήμερα στην προεκλογική εκστρατεία μετά από ένα παντελώς αποτυχημένο debate κατά του Τραμπ που έθεσε με πανικό στις τάξεις των Δημοκρατικών το ζήτημα της διατήρησης της υποψηφιότητάς του.

Χαλκιδική - Θάνατος 13χρονης από κεραυνό: Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικόΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία στο Ποσείδι της Χαλκιδικής όπου ένα 13χρονο κορίτσι έχασε την ζωή της όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια06:35Χανιά: Έκρυβε ναρκωτικά σε αποχέτευση (εικόνες)06:22Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το Σάββατο06:08Θεσσαλονίκη: Γυμνοί ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους (εικόνες)23:59Earth Care: Τα νέα δεδομένα που έστειλε ο δορυφόρος από το Διάστημα23:46Αθήνα: Δεκάδες συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια (εικόνες)23:33Missing Alert: Αρπαγή 14χρονης23:19Πατήσια: Συνελήφθη Σύριος που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια σε εργαστήριο (εικόνες)23:06Πούτιν: Θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς22:52Αττική: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές22:39Βόρεια Μακεδονία: Σεβόμαστε τη Συμφωνία των Πρεσπών22:25Πανελλαδικές 2024: Φοιτήτρια στα 52 της μια μητέρα από το Ηράκλειο22:12Προπονητής ιστιοπλοΐας: Την ενοχή του για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου ζήτησε ο Εισαγγελέας21:45Τσίπρας: Η αγωνία των εργαζομένων στην “Αυγή” δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα21:31Καθαρισμός οικοπέδων: Παράταση στην υποβολή των δηλώσεων21:18Θεσσαλονίκη - Europride: Υπό κράτηση 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση διαμαρτυρίας21:04Λαγονήσι: Φωτιά σε αποθήκη20:51Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποια έξοδος θα κλείσει20:37Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθη Βέλγος καταζητούμενος20:24Φωτιές: 44 το τελευταίο 24ωρο - 2 συλλήψεις για πυρκαγιά 20:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο