LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2024 16:55

Συνάντηση Ολάντ με Κασσελάκη και Ανδρουλάκη (εικόνες)

Στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist και της ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκαν με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Ολάντ economist

Τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, που διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), σε συνεργασία με τον Economist.

Κασσελάκης - Ολάντ

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στις δυνάμεις της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς, ενώ δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην ανάγκη συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων έναντι της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Κασσελάκης - Ολάντ

Μετά τη συνάντηση, ο Στ. Κασσελάκης δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε μια εξαιρετική επαφή και στο τραπέζι που καθόμασταν στην αίθουσα με τον Πρόεδρο Ολάντ και μετά, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση μας, όπου μιλήσαμε για αρκετή ώρα για τις προτεραιότητες του προοδευτικού χώρου. Το πώς η Ευρώπη πρέπει να είναι μια Ευρώπη πιο ανθρωποκεντρική, με λιγότερη λιτότητα, με δίκαιη μετάβαση για το περιβάλλον.

Και επίσης για το μέλλον του προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα και για το πώς πρέπει να έχουμε μια νέα ηγεσία η οποία δεν θα απογοητεύσει τον κόσμο, αλλά θα εμπνεύσει και θα φέρει την αλλαγή.

Μου είπε κι εκείνος παραδείγματα από το εξωτερικό και μοντέλα τα οποία έχουν λειτουργήσει και μιλήσαμε για το πώς μια φρέσκια προσέγγιση στην πολιτική μπορεί να συνδυαστεί με τις παραδόσεις της ευρύτερης Αριστεράς απ’ όλη την Ευρώπη».

Ανδρουλάκης - Ολάντ

Συνάντηση και με Ανδρουλάκη 

Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, και ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Ανδρουλάκης - Ολάντ

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και για τις επικείμενες ευρωεκλογές ως προς τους νέους συσχετισμούς που θα προκύψουν στα όργανα των ευρωπαϊκών θεσμών.

Το τετ α τετ έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Ειδησεις σήμερα:

Πυροσβέστης συνελήφθη και κατηγορείται ότι προκάλεσε φονικές πυρκαγιές

ΔΟΥ Χαλκίδας: Δύο προφυλακίσεις και νέες διώξεις σε επιχειρηματίες για δωροδοκία

Βραζιλία: Ανήλικος σκότωσε τους θετούς του γονείς


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγιαΣήμερα 12:02 | Ειδήσεις

«Βαδίζουμε ανανεώνοντας το δυναμικό μας λέμε όχι σε αυτούς που θέλουν μια μικρή και φοβική ΝΔ», τόνισε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κ.Ο της Ν.Δ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας, Κοτσακάς, Τσιόκας παραιτούνται από τα κομματικά όργαναΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο ανακοινώνουν την αποχώρηση τους από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τα τρία στελέχη.

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία τουΣήμερα 10:57 | Ειδήσεις

Για ποιον λόγο διεκόπη η δίκη. Πότε αναμένεται να συνεχιστεί.

Τροχαίο - Λ. Αθηνών: Παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε χωρίς τις αισθήσεις της (βίντεο)Σήμερα 08:05 | Ειδήσεις

Το θύμα προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο από διάβαση πεζών. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κόντρα Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το “μαύρο χρήμα”13:48Ερντογάν: Κατηγορεί την Δύση ότι υποστηρίζει το Ισραήλ και δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Λιβάνου13:35Μάθιου Πέρι: Κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων αναμένονται για τον θάνατο του13:21Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον λήστεψαν13:08Τραμπ: Το σχέδιο του σε περίπτωση επικράτησης στις εκλογές12:54Ηράκλειο: Τα έσπασε όλα και τραυμάτισε αστυνομικό κατά την προσαγωγή του12:41Φωτιές στον Ασπρόπυργο και τη Λακωνία12:27Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγια12:14Copa America: Επόπτης κατέρρευσε λόγω ζέστης στο ματς Καναδάς - Περού (βίντεο)12:00Ρέθυμνο: Φωτιά στα Τρία Μοναστήρια11:47Βραζιλία: Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μαριχουάνας για προσωπική χρήση11:34Τιμολόγια ρεύματος – Σκυλακάκης: Οι τιμές τον Ιούλιο θα είναι στα ίδια επίπεδα με του Ιανουαρίου11:20Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του11:07Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία10:53Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο αγοράκι που είχε βγει βόλτα με την μητέρα του 10:40Ναυπακτία – Canadair: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το “πληγωμένο” φτερό10:26Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριασμός γάτας: Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό10:13Κασσελάκης: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα09:59Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα της (βίντεο)09:45Μπαχτσελί: Θα πάρουμε πίσω Θεσσαλονίκη και δυτική Θράκη09:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο