LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2024 19:13

Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη με Βελόπουλο και Κωνσταντοπούλου (βίντεο)

Άγρια πολιτική κόντρα ξεκίνησε μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Βελόπουλου μέσα στη Βουλή. Σφοδρή αντιπαράθεση και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Βουλή - Πρόταση δυσπιστίας - Ολομέλεια

Της Όλγας Παναγιωτίδου

Στα άκρα οδηγήθηκε η κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Βελόπουλου, από το βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε πως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δεν βρίσκεται σήμερα στη Νέα Δημοκρατία επειδή τον "έκοψε" ο Σαμαράς από το Ευρωψηφοδέλτιο, το 2014.

"Σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει" του απάντησε ο κύριος Βελόπουλος, κατηγορώντας τον, ότι είναι λασπολόγος και υβριστής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στον Κυριάκο Βελόπουλο: "ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Αντώνη Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2014 περισσότερο από εμένα";

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να απαντά: "Δεν μπορεί ο άνθρωπος ο κουβαλητής του συστήματος να λέει εγώ παρακαλούσα. Αρνήθηκα στον Αντώνη Σαμαρά να κατέβω γιατί δεν έκανε την ΑΟΖ και τότε. Πρώτον και 2ον κύριε Γεωργιάδη, ακούστε Άδωνη, εμένα δε θα μου κουνάς το δάχτυλο για ένα και μόνο λόγο, για ένα και μόνο λόγο γιατί όταν βρέχει, ΄όταν σε φτύνουν νομίζει ότι βρέχει".

Η κόντρα συνεχίστηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει: "αγαπητέ Κυριάκο σε ξέρω πάρα πολύ καλά, άρα εμένα δεν μπο0ρείς να με κοροϊδέψεις, αμφιβάλω δε αν είχες και φίλο στο τρένο και αυτό μάλλον ψέμα είναι. Άρα λοιπόν αγαπητέ κύριε Βελόπουλε σε μένα θα μιλάς με σεβασμό γιατί εγώ σε ξέρω καλά" και τον Κυριάκο Βελλόπουλο να απαντά πως "Η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να πάω σε αυτό το κόμμα. Αυτός είσαι, αυτός είσαι, λασπολόγος, υβριστής, συκοφάντης και κυρίως γλύφτης μεγάλος του συστήματος".

Οι δύο τους αντάλλαξαν καρφιά και για τη δημόσια υγεία και το Εθνικό Σύστημα.

Κυριάκος Βελόπουλος: "Για το ΕΣΥ; Το έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου μαντάρα τι να σου πω. Το έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου μαντάρα σου λέω".

Άδωνις Γεωργιάδης: "δε βρήκατε ούτε ένα λεπτό να πείτε για το ΕΣΥ παρά μόνο ότι το έκανα σαν τα μούτρα μου θα μου επιτρέψετε να πω τα μούτρα μου καλά τα βλέπω εγώ".

Ο καυγάς προκάλεσε δυσφορία στην αίθουσα με τον Αλέξη Χαρίτση να κάνει λόγο για εκφυλισμό της διαδικασίας.

Δεν είχαν τελειωμό οι κόντρες σήμερα στη Βουλή, όπου συζητείται νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την άγρια κόντρα του με τον Κυριάκο Βελόπουλο ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το φιτίλι άναψε η ευθεία κατηγορία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας πως η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκαλύψει τη μαζική δολοφονία στα Τέμπη και πως –με αφορμή Αγίους Αναργύρους- πως είναι αναίσθητη και αδιάφορη απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.

"Υποκρίτρια, τοξική και κακιά" την αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με εκείνη τον χαρακτηρίζει μάτσο άνδρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Daniel”: Δημιουργήθηκε νησίδα από τα μπάζα στον Παγασητικό 

Κόντρα Άδωνι - Πολάκη: “Σιχαμένος, σίχαμα, ουστ” 

Σβετλάνα Τσιχανόφσκαγια στον ΑΝΤ1: Ήττα του δημοκρατικού κόσμου αν χάσει η Ουκρανία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτωνΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές. Το πασχαλινό ωράριο για το Μεγάλο Σάββατο. Επάρκεια προϊόντων στην αγορά. Τροποποιήσεις στα ΜΜΜ.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)Σήμερα 07:55 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι εικόνες με το φορτηγό να τραυματίζει δεκάδες μαθητές, πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύονται στην Εντατική. Που οφείλεται το ατύχημα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο