LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Μαΐου 2024 23:00

“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)

Άκρως απολαυστικό και εορταστικό είναι το πασχαλινό, σπέσιαλ επεισόδιο του “5Χ5” στον ΑΝΤ1. Παρακολουθήστε το βίντεο με την... πρόγευση, όσων θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής.

5X5 ΣΠΕΣΙΑΛ - ΚΙΟΥΣΗΣ - ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΣΑΜΠΑ)

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, 5 Μάϊου, στις 20:00, το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και στο πλατό του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού στήνεται ένα παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι με τις μοναδικές Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου.

Το κλαρίνο και το βιολί έχουν την τιμητική τους και οι καλεσμένες του «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ μάς χαρίζουν μια βραδιά με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, αλλά και γέλια και απολαυστικές ατάκες από όλους τους συμμετέχοντες, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη», την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που εδώ και 32 χρόνια έχει ως αποστολή τη δωρεάν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη Ανακουφιστική Φροντίδα σε χιλιάδες πάσχοντες συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους με χρόνια εξελικτικά ή/και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα.

SNEAK PREVIEW:

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό γιορτινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένες τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες της παράδοσης, Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου, οι οποίες μπαίνουν σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους και τα δίνουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!  Σε αυτό το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ ρωτάμε, απαντάμε, γελάμε και μαθαίνουμε όλες τις πασχαλινές συνήθειες των δύο κυριών και των ομάδων τους. Πού πάει η Στέλλα Κονιτοπούλου το Πάσχα; Ποιον έχει ως πρώτη επιλογή η Γωγώ Τσαμπά για το παραδοσιακό τσούγκρισμα των αυγών; 

To «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ της Κυριακής του Πάσχα θα έχει βέβαια και πολύ τραγούδι και χορό, καθώς η Στέλλα Κονιτοπούλου θα παρασύρει τον Θάνο σε ένα τραγουδιστικό ντουέτο, ενώ η Γωγώ Τσαμπά και τα «καγκέλια» ξεσηκώνουν τις χορευτικές φιγούρες του παρουσιαστή. Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος, σίγουρα και αυτό το σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

 

#5x5

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ
  • Project Manager: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ
  • Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ
  • Αρχισυντάκτρια: ΕΛΛΗ ΠΑΣΣΑ
  • Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
  • Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ
  • Οργάνωση Παραγωγής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
  • Διεύθυνση Παραγωγής: ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων "εγκλωβίστηκε" σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)

Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούςΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την περιγραφή για την στιγμή που η κόρη του θύματος έμαθε για την δολοφονία. Που βρισκόταν “κρυμμένος” ο 50χρονος, μέχρι που απομακρύνθηκε η σορός της 40χρονης.

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίεςΣήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Η πρόθεση ψήφου, η σειρά των κομμάτων, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και οι ψήφοι των Σπαρτιατών, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδίαΣήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Τι διαπίστωσαν φοροτέχνες και λογιστές για λάθη που υπάρχουν σε πεδία που είναι προσυμπληρωμένα από την ΑΑΔΕ. Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Έρωτας φυγάς”: Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο (εικόνες)10:15Τουρκία – Ντεμιρτάς: 42 χρόνια κάθειρξη στον Κούρδο ηγέτη10:02Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο09:48Πειραματικά Σχολεία: Πότε γίνεται η κλήρωση09:35Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίες09:21Διαμαρτυρία αστυνομικών: Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα09:07Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)08:54Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία08:40“Ενώπιος Ενωπίω” - Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”08:26Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο08:13Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρηση07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17Κλιματική αλλαγή: Η Φλόριντα σβήνει κάθε αναφορά από τα επίσημα έγγραφα!07:04Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του06:50Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ06:37Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 174 σημεία06:23Καιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας06:09Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο