LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 02 Μαΐου 2024 22:14

Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!

Αδιανόητα υψηλό είναι το ποσό έναντι του οποίου πωλείται η θέση στάθμευσης. Δείτε λεπτομέρειες και τους λόγους για τους οποίους υπάρχει τόσο υψηλό τίμημα.

Αμστερνταμ

Θέση στάθμευσης κοντά στο περίφημο Φόντελπαρκ, τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου στο Άμστερνταμ, πωλείται σε τιμή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ολλανδία, όπου οι τιμές έχουν εκτοξευθεί λόγω της στεγαστικής κρίσης.

Προσφέρεται προς πώληση έναντι 495.000 ευρώ στον ιστότοπο Funda που εξειδικεύεται σε αγγελίες ακινήτων. Είναι ο πιο ακριβός χώρος στάθμευσης στην Ολλανδία, σύμφωνα με το RTL.

Η θέση είναι 4,65μ. επί 3,85μ., συνολικά 18 τετραγωνικά μέτρα. Βρίσκεται σε κλειστό συγκρότημα στάθμευσης, «στον πιο διάσημο και πολυτελή εμπορικό δρόμο της Ολλανδίας», την P.C. Hooftstraat, σε απόσταση αναπνοής από το εθνικό μουσείο (Rijksmuseum) και το μουσείο Βαν Γκογκ.

Διατίθεται εναλλακτικά προς ενοικίαση έναντι 750 ευρώ τον μήνα.

Η τιμή πώλησης της συγκεκριμένης θέσης στάθμευσης είναι υψηλότερη από τον μέσο όρο μιας κατοικίας στην Ολλανδία – γύρω στα 430.000 ευρώ, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στα τέλη του 2023.

Στο ρεπορτάζ του RTL επισημαίνεται ότι σπανίζουν οι θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο των περισσότερων ολλανδικών μεγαλουπόλεων, όχι μόνο του Άμστερνταμ. «Γίνονται όλο και πιο σπάνιες, επομένως η αξία τους αυξάνεται. Αλλά φυσικά ένας τέτοιος χώρος δεν μπορεί να αξίζει μισό εκατομμύριο ευρώ», υπογραμμίζεται.

Ο καθένας φυσικά πουλάει όσο θέλει, «εξαρτάται μόνο από το αν κάποιος είναι αρκετά τρελός για να πληρώσει αυτό το ποσό», καταλήγει το ρεπορτάζ του RTL.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούςΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την περιγραφή για την στιγμή που η κόρη του θύματος έμαθε για την δολοφονία. Που βρισκόταν “κρυμμένος” ο 50χρονος, μέχρι που απομακρύνθηκε η σορός της 40χρονης.

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίεςΣήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Η πρόθεση ψήφου, η σειρά των κομμάτων, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και οι ψήφοι των Σπαρτιατών, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσειςΣήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ για τα λάθη στις φετινές φορολογικές δηλώσεις. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:34Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:21Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή της10:41Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28“Έρωτας φυγάς”: Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο (εικόνες)10:15Τουρκία – Ντεμιρτάς: 42 χρόνια κάθειρξη στον Κούρδο ηγέτη10:02Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο09:48Πειραματικά Σχολεία: Πότε γίνεται η κλήρωση09:35Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίες09:21Διαμαρτυρία αστυνομικών: Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα09:07Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)08:54Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία08:40“Ενώπιος Ενωπίω” - Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”08:26Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο08:13Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρηση07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο