LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 12:38

Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα

Κυριακή του Πάσχα με το Grand Prix του Μαϊάμι θα κάνουν φέτος οι φίλοι της Formula 1, στο ANT1+ και στον ΑΝΤ1.

Formula 1 - Grand Prix Μαϊάμι

Ο 6ος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1, διεξάγεται στην πίστα «International Autodrome» στο Μαϊάμι και θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου, στις 23:00 στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Οι λάτρεις της Formula 1, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, τη Μεγάλη Παρασκευή, 3 Μαΐου, και το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Η Formula 1 διασχίζει τον Ειρηνικό, αλλάζοντας 12 χρονικές ζώνες, για να βρεθεί από τη Σαγκάη της Κίνας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Ο 6ος αγώνας του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στην Ανατολική Ακτή στην παραλία της Φλόριντα, ανήμερα το Πάσχα. Η Formula 1, για 3η φορά στην ιστορία της, θα έχει αγώνα στην Πολιτεία της Φλόριντα, στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Είναι ο 1ος από τους 3 αγώνες επί αμερικανικού εδάφους φέτος. Στη συνέχεια, η Formula 1 θα επισκεφτεί το Όστιν τον Οκτώβριο και το Λας Βέγκας τον Νοέμβριο.

Το Grand Prix στο Μαϊάμι διεξάγεται στο Διεθνές Αυτοκινητοδρόμιο της πόλης, που βρίσκεται τριγύρω από το Ηard Rock Stadium, στην περιοχή Miami Gardens. Πρόκειται για το κεντρικό στάδιο της πόλης, έδρα των Miami Dolphins, αλλά και της κολεγιακής ομάδας ποδοσφαίρου. Η διαδρομή των 5.41 km του Διεθνούς Αυτοκινητοδρομίου στο Μαϊάμι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και είναι προσωρινή. Περιλαμβάνει 19 στροφές, 3 ευθείες, υψομετρικές διαφορές και 1 σικέιν. Οι τελικές ταχύτητες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 340 km/h και αντίστοιχα η μ.ω.τ υπολογίζεται σε 223 km/h. Οι οδηγοί θα κινούνται με τέρμα το γκάζι, περίπου στο 58% του γύρου και για 57 γύρους. Συνολικά, οι στροφές είναι 11, ενώ 17 είναι τα σημεία που ευνοούν τα προσπεράσματα. Υπάρχουν 3 ζώνες Drag Reduction System (DRS). Είναι η 11η διαφορετική τοποθεσία που φιλοξενεί Grand Prix στις ΗΠΑ. Στη διάθεση όλων των ομάδων, θα βρίσκονται οι μεσαίες γόμες της γκάμας ελαστικών C2, C3 και C4. Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο μόνος οδηγός που έχει κερδίσει στο Μαϊάμι και είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει και φέτος. Πέρυσι, ανέβηκε στο μεσαίο σκαλί του βάθρου, έχοντας δίπλα του τους Σέρχιο Πέρεζ και Φερνάντο Αλόνσο. To Grand Prix στο Μαϊάμι είναι ο 2ος αγώνας της χρονιάς, μετά το Κινεζικό Grand Prix, σε διαμόρφωση Sprint.

Formula 1 - Grand Prix Μαϊάμι

Η απεσταλμένη του ΑΝΤ1+ στο Μαϊάμι, Μαρία Θωμά, θα βρίσκεται στα paddock του Hard Rock και θα μεταδίδει το κλίμα, καθώς το Μαϊάμι συναγωνίζεται το Μονακό σε λάμψη, VIP, μεγιστάνες και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις. Στο στούντιο, τους Πάνο Σεϊτανίδη και Τάκη Πουρναράκη, θα πλαισιώνει στην παρουσίαση και τις περιγραφές ο Κώστας Λεώνης. Από τη «θέση του οδηγού», θα σχολιάζει τις προσπάθειες των συναθλητών του, ο Σταμάτης Κατσίμης. Η Μαρία Ανδρεάδη θα βρίσκεται

στην περιγραφή του 2ου αγώνα της χρονιάς, Formula 1 Academy. Στην εκπομπή «Formula 1 Show» μη χάσετε μια αποκλειστική συνέντευξη της Γερμανίδας οδηγού αγώνων, Σοφία Φλερς και ένα θέμα για τη χιονοστιβάδα εξελίξεων, που αναμένεται να φέρει στη Red Bull Racing η επικείμενη αποχώρηση του Άντριαν Νιούι.

Formula 1 - Grand Prix Μαϊάμι

Την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου, στις 23:00, το 6ο Grand Prix της Formula 1, έρχεται ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 24:00 στον ΑΝΤ1. Λάβετε θέσεις!

Δείτε το trailer:

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤ1+ ΚΑΙ ΤΟ RED BULL ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Δύο τυχεροί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν 2 εισιτήρια Grandstand θέσεων στην πίστα του Red Bull Ring της Αυστρίας, για όλο το αγωνιστικό τριήμερο, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή και κυρίως, όλες τις μοναδικές εμπειρίες της Formula 1. Στον μεγάλο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι νέοι αλλά και οι υφιστάμενοι συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Formula 1 - Grand Prix Μαϊάμι

Δηλώσεις συμμετοχής: https://antennaplus.gr/contest

Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα antenna.gr/f1 οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να ακούσουν το podcast «Καρό Σημαία» με τον Κώστα Ψάρρα, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα στο «Formula 1 Trivia» και, φυσικά, να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα νέα της Formula 1, με ειδήσεις, βίντεο και έγκυρη αρθρογραφία.

#f1ant1

Instagram: @f1.ant1

Facebook: @f1.ant1

Twitter: @f1ant1


Ειδήσεις σήμερα:

Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός

Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τις 26 Απριλίου. 

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσειςΣήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ για τα λάθη στις φετινές φορολογικές δηλώσεις. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα14:26Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 14:12Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα13:58Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος13:47Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)13:34“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη (βίντεο)13:20Τουρκία - ΥΠΕΞ: Διορίστηκαν τρεις νέοι Υφυπουργοί13:07Ορμπάν: Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου12:53Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την “μελαγχολική” μας Παρασκευή (βίντεο)12:40Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Τερίμ12:26Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 202312:15ΗΠΑ - Χιούστον: Κακοκαιρία σάρωσε σπίτια και μαγαζιά (εικόνες)11:59Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:46Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:33Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:20Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή της10:41Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28Τουρκία – Ντεμιρτάς: 42 χρόνια κάθειρξη στον Κούρδο ηγέτη10:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο