LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2024 11:21

Βραζιλία: Δολοφόνος πυροβολήθηκε 6 φορές σε δικαστήριο και επέζησε (βίντεο)

Πανικός μέσα στη δικαστική αίθουσα. Πίσω από τη σκανδάλη βρισκόταν ο γιος του θύματός του.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΦΟΝΟΣ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Συγκλονιστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πρόσφατα δείχνει την στιγμή που ο 27χρονος γιος θύματος αποφασίζει να εκδικηθεί τον 38χρονο δολοφόνο του πατέρα του στη μέση μιας δικαστικής αίθουσας στη Βραζιλία. Ο Κριστιάνο Άλβεζ Τέρτο πυροβόλησε εν ψυχρώ έξι φορές τον Φραντσίσκο Κλεϊντιβάλντο Μαριάνο Ντε Μόουρα κατά τη διάρκεια της δίκης για τον φόνο του πατέρα του στο Περναμπούκο, με τον 38χρονο να καταφέρνει να επιζήσει των πυροβολισμών, σύμφωνα με το CNN Brasil.

Πλάνα από το εσωτερικό της αίθουσας του δικαστηρίου δείχνουν τον Τέρτο να κινείται προς τον κατηγορούμενο με ένα περίστροφο και να τον πυροβολεί μπροστά στα μάτια δικαστών, ενόρκων και δικηγόρων. Μετά τους δύο πρώτους πυροβολισμούς στην αίθουσα επικρατεί πανικός με τον κόσμο να ψάχνει μέρος να κρυφτεί. Ο Ντε Μόουρα παρά τις σφαίρες που δέχεται μένει όρθιος και τρέχει να καλυφθεί, όμως σκοντάφτει και δίνει την ευκαιρία στον 27χρονο γιο του θύματος αδειάσει το εξάρι πιστόλι πάνω του. Ο 38χρονος καταρρέει πίσω από τον πάγκο των δικαστών, με τον Τέτρο να συνεχίζει να τον χτυπά καθώς δύο γυναίκες προσπαθούν να τον απομακρύνουν.

Ο 28χρονος συνελήφθη για απόπειρα φόνου, σύμφωνα με τις αρχές του Περναμπούκο. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Νοεμβρίου, αλλά το βίντεο των πυροβολισμών στο δικαστήριο δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα. Ο 27χρονος την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στη φυλακή και έκτοτε παραμένει εκεί, ενώ ο Ντε Μόουρα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και επέζησε των πυροβολισμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία - Δημογλίδου: Υπήρχαν όλα τα εφόδια για να σωθεί η Κυριακή, αλλά... (βίντεο)

Ασφαλιστικές εισφορές - Μιχαηλίδου: Έρχεται νέα μείωση και “πλαφόν” (βίντεο)

Φωτιά σε γραμμές του ΟΣΕ - Μηχανοδηγοί: Κινδυνεύει η ζωή μας (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή16:27Χανιά: Καυστικό υγρό έπεσε στο μάτι υπαλλήλου καθαριότητας16:21Πληθωρισμός – Eurostat: Σταθερός στην Ευρώπη, μειώθηκε στην Ελλάδα16:09Λονδίνο - Επίθεση με σπαθί: Νεκρός ένας 13χρονος 15:56Ηράκλειο: Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφ15:43Μεγάλη Τρίτη - “Παγιδευμένοι”: Τι έχει στο μυαλό του ο Ιάσονας; (sneak preview)15:32Τερίμ - Παναθηναϊκός: σε αναζήτηση καινούργιου προπονητή15:19Κασσελάκης: Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονεία του 41%15:06Κορυδαλλός: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα στην φυλακή14:54Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)14:41Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ14:28Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος που επιτέθηκε σε αστυνομικό (εικόνες)14:15“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Τρίτη: Η Βασιλική συναντά την Βικτωρία 14:03Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο