LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 14:34 | Ανανέωση: 30 Απριλίου 2024 14:41

Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)

Με τη βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του, ο Κάρολος, επισκέφτηκε ασθενείς που μάχονται με τον καρκίνο.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα - αντικαρκινική κλινική

Στα δημόσια καθήκοντά του επέστρεψε σήμερα ο Βασιλιάς Κάρολος, για πρώτη φορά αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μονάρχη έγινε με τη βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του και ήταν επίσκεψη σε κλινική θεραπείας του καρκίνου.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα - αντικαρκινική κλινική

Ο βασιλιάς, καρκινοπαθής ο ίδιος, έστειλε έτσι, ένα μήνυμα συμπαράστασης, αλλά και δύναμης στους ασθενείς.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα - αντικαρκινική κλινική

Την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί από τα ανάκτορα πως, «Η Μεγαλειότητά του θα ξαναρχίσει σύντομα τις δημόσιες δραστηριότητές του μετά την περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης», ενώ εκπρόσωπος του παλατιού διευκρίνισε πως, θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα - αντικαρκινική κλινική

Έγινε, επίσης, γνωστό ότι, οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της υγείας του.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα - αντικαρκινική κλινική

Η πανεπιστημιακή κλινική που επισκέφτηκε το βασιλικό ζεύγος, University College Hospital Macmillan Cancer Centre in London, υποστηρίζεται από την Cancer Research UK.

Ειδήσεις σήμερα:  

Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση

Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός τηςΣήμερα 06:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άτομα τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”Σήμερα 07:47 | Ειδήσεις

Ο 50χρονος δήλωσε στην ανακρίτρια, « ότι ήταν θολωμένος και σε πνευματική σύγχυση όταν έκανε το έγκλημα». Τι είπαν οι δικηγόροι του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Αττική οδός: Αυξημένη κίνηση λόγω φωτιάς σε όχημαΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Όσον αφορά την κίνηση στους δρόμους στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο, κίνηση συναντούν οι οδηγοί στον Κηφισό, στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Μεταμόρφωση μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ.

Ιταλία: Σεισμός στην ΝάποληΣήμερα 06:59 | Ειδήσεις

Η σμηνοσειρά των σεισμικών δονήσεων προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους, πολλοί εκ των οποίων πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους και κοιμήθηκαν σε αυτοκίνητα και εξωτερικούς χώρους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”08:10ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία07:57Αττική οδός: Αυξημένη κίνηση λόγω φωτιάς σε όχημα07:43Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)07:30Νέος Κόσμος: Φωτιά σε σκουπίδια “απείλησε” πολυκατοικία07:16Ιταλία: Σεισμός στην Νάπολη07:03ΗΠΑ: Η εταιρία του Τραμπ κατέγραψε ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων06:50Εορτολόγιο - 21 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:36Φωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός της 06:23Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη06:09Diddy: Ναι, χτύπησα τη σύντροφό μου - Είμαι αδικαιολόγητος00:00Βρετανία - Σούνακ για σκάνδαλο με μολυσμένο αίμα: Ημέρα ντροπής για το κράτος23:50Ρόδος: Νεαροί τουρίστες αποπειράθηκαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από Α.Τ23:40Άρης: Υπέταξε τον Προμηθέα στην παράταση 23:29Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: Ο δρόμος προς την ΕΕ περνάει και από τη χώρα μας 23:15Παράνομη διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθη ηγετικό μέλος του κυκλώματος23:01Ηλεία: Νεκρή εντοπίστηκε εργάτρια γης μέσα σε αρδευτικό κανάλι22:48Τουρκία - Ερντογάν: Θα επιδιώξουμε συμβιβασμό με την Ελλάδα22:34Ασπρόπυργος: Θύμα βιασμού έπεσε 27χρονη μέσα σε λεωφορείο εταιρείας 22:20Πόνος στη σπονδυλική στήλη και το γόνατο: Σύγχρονες επεμβάσεις - minimal χειρουργικές τεχνικές22:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο