LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 09:03

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών

Το αεροπλάνο είχε προορισμό την Αίγυπτο, όμως ο πιλότος ζήτησε βοήθεια και αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο.

αεροδρόμιο - Ηράκλειο - Νίκος Καζαντζάκης

Αεροπλάνο που αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», εξαιτίας… μεθυσμένων επιβατών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Το αεροπλάνο είχε προορισμό την Αίγυπτο, όμως ο πιλότος ζήτησε βοήθεια και αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο, καθώς ένας 45χρονος Πολωνός και μία 42χρονη Αγγλίδα, δημιούργησαν προβλήματα στην διάρκεια της πτήσης λόγω μέθης.

Οι δύο επιβάτες, αμέσως μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου, συνελήφθησαν.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:  

Επιστολική ψήφος: Έκλεισε η πλατφόρμα

ΗΠΑ: Νεκροί αστυνομικοί σε σύλληψη υπόπτου


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός τηςΣήμερα 06:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άτομα τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”Σήμερα 07:47 | Ειδήσεις

Ο 50χρονος δήλωσε στην ανακρίτρια, « ότι ήταν θολωμένος και σε πνευματική σύγχυση όταν έκανε το έγκλημα». Τι είπαν οι δικηγόροι του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Αττική οδός: Αυξημένη κίνηση λόγω φωτιάς σε όχημαΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Όσον αφορά την κίνηση στους δρόμους στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο, κίνηση συναντούν οι οδηγοί στον Κηφισό, στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Μεταμόρφωση μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ.

Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονίαΣήμερα 07:14 | Ειδήσεις

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τέθηκε ενάντια στην απόφαση του ΔΠΔ να ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Νετανιάχου, παράλληλα με εκείνα για τους ηγέτες της Χαμάς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)08:50Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)08:37Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονία 08:24Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”08:10ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία07:57Αττική οδός: Αυξημένη κίνηση λόγω φωτιάς σε όχημα07:43Απεργία ΑΔΕΔΥ: Τι ισχύει για τα μέσα μεταφοράς07:30Νέος Κόσμος: Φωτιά σε σκουπίδια “απείλησε” πολυκατοικία07:16Ιταλία: Σεισμός στην Νάπολη07:03ΗΠΑ: Η εταιρία του Τραμπ κατέγραψε ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων06:50Εορτολόγιο - 21 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:36Φωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός της 06:23Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη06:09Diddy: Ναι, χτύπησα τη σύντροφό μου - Είμαι αδικαιολόγητος00:00Βρετανία - Σούνακ για σκάνδαλο με μολυσμένο αίμα: Ημέρα ντροπής για το κράτος23:50Ρόδος: Νεαροί τουρίστες αποπειράθηκαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από Α.Τ23:40Άρης: Υπέταξε τον Προμηθέα στην παράταση 23:29Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: Ο δρόμος προς την ΕΕ περνάει και από τη χώρα μας 23:15Παράνομη διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθη ηγετικό μέλος του κυκλώματος23:01Ηλεία: Νεκρή εντοπίστηκε εργάτρια γης μέσα σε αρδευτικό κανάλι22:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο