LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 16:27 | Ανανέωση: 30 Απριλίου 2024 16:33

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Μαρούσι - φονικό - δολοφονία - ντοκουμέντο ΑΝΤ1

Τρεις συλλήψεις σημειώθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη για τη φονική συμπλοκή στη Μαρούσι.

Μεταξύ των συλλφθέντων δεν περιλαμβάνεται ο δράστης του μοιραίου χτυπήματος στον 23χρονο, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν οι δύο τραυματίες από τη μοιραία συμπλοκή για συμμετοχή.  Ακόμη ένας συνελήφθη επίσης για συμμετοχή.

Το χρονικό 

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας, είναι ο απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04)  έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καυγά μεταξύ 2 ατόμων, έξω από νυχτερινό κέντρο, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι. Έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους και τραυματίστηκαν και οι δυο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο ο ένας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας τραύματος στον λαιμό. Ο δεύτερος τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 23 ετών, που συμμετείχαν σε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 23χρονου στο Μαρούσι την 28-4-2024.

Για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον δύο άτομα οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι λόγω προσωπικών διαφορών συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από κέντρο διασκέδασης.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 23χρονου από αιχμηρό αντικείμενο και ο τραυματισμός ακόμα δύο ατόμων.

Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι που κατείχε ο θανάσιμα τραυματισμένος 23χρονος καθώς και φυσίγγιο.

Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:  

ΗΠΑ: Νεκροί αστυνομικοί σε σύλληψη υπόπτου

Πικέρμι: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε κολώνα

POS: “Ψαλίδι” σε χρεώσεις για 3 χρόνια


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα τουΣήμερα 10:04 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. 

Επιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο)Σήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ για την διαδικασία μέχρι τις 9 Ιουνίου. Πως θα αποφευχθεί τυχόν απόπειρα για διπλοψηφία. Τι είπε για την “διάρρηξη” στο ΥΠΕΣ και την διαρροή των e-mails.

Φωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός τηςΣήμερα 06:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άτομα τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Χαριλάου10:22Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του10:08Μετά τον Ραϊσί... τί;09:55ΗΠΑ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)09:44Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση πριν από την έναρξη της δίκης (εικόνες)09:30Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες) 09:17Επιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο) 09:04Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)08:50Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)08:37Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονία 08:24Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”08:10ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία07:57Αττική οδός: Αυξημένη κίνηση λόγω φωτιάς σε όχημα07:43Απεργία ΑΔΕΔΥ: Τι ισχύει για τα μέσα μεταφοράς07:30Νέος Κόσμος: Φωτιά σε σκουπίδια “απείλησε” πολυκατοικία07:16Ιταλία: Σεισμός στην Νάπολη07:03ΗΠΑ: Η εταιρία του Τραμπ κατέγραψε ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων06:50Εορτολόγιο - 21 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:36Φωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός της 06:23Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο