LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Φεβρουαρίου 2024 19:37

Ατρόμητος - Λαμία: Νίκη γοήτρου για τους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα play off. 

Supreleague - Ατρόμητος - Λαμία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρολ Αντζιέλσκι ο οποίος μπήκε στο 58ο λεπτό και σημείωσε δύο γκολ (61’, 82’), ο Ατρόμητος πήρε μία νίκη γοήτρου απέναντι στη Λαμία επικρατώντας 3-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση. Ο Γιουμπιτάνα είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 2’, με τον Σλίβκα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 26’ σε 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν... κόστισε τίποτα στη Λαμία απ’ την στιγμή που είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην εξάδα και στα play off, μετά το ισόπαλο 3-3 του Αστέρα με την Κηφισιά.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κι άνοιξε το σκορ με γκολ απ’ τα... αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από ωραία κάθετη πάσα προς τον Γιουμπιτάνα, ο επιθετικός της περιστεριώτικης ομάδας υποδέχθηκε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε κάνοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 19’ με το σουτ του Τσιλούλη που μπλόκαρε ο Τσιντώτας, ενώ στο 26’ ο Σλίβκα έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μαρτίνεθ έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Κούντε και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα προς τον Σλίβκα, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Supreleague - Ατρόμητος - Λαμία

Ο Τσιντώτας στο 45’+2’ έκανε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Μαρτίνεθ, για να έρθουν δύο «χτυπήματα» του Αντζιέλσκι στο δεύτερο ημίχρονο και να δώσουν... αέρα νίκης στους Περιστεριώτες. Στο 61’ ο φορ του Ατρόμητου πήρε το… ριμπάουντ απ’ την απόκρουση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Βαλένσια κι έκανε το 2-1, ενώ 69’ η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη.

Παρόλα αυτά ο Αντζιέλσκι «μίλησε» ξανά στο 82’ από πάσα του Κουέν κι εκτέλεσε για δεύτερη φορά, «κλειδώνοντας» τη νίκη των γηπεδούχων με ένα γκολ που κατακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR.

Διαιτητής: Ραφαήλ-Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας)

Κίτρινες: 32’ Γιουμπιτάνα, 45’+3’ Τζαβέλλας, 74’ Ντε Μποκ – 45’+3’ Καρλίτος, 90’+3’ Μάλτσι

Αποβολές: 69’ Γιουμπιτάνα (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Κεσριντά, Γκονθάλεθ, Κούντε (89’ Βρακάς), Καμαρά (58’ Κουέν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντνεϊ, Νούνιες (65’ Νούνιες), Τζανδάρης, Σλίβκα, Καρλίτος (65’ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος).

Κοκκύτης: Έξαρση κρουσμάτων στην Ελλάδα - Πέθανε ένα νεογνό

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του δυστυχήματος (εικόνες)

Ηλίας Λογοθέτης: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο