LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2023 20:06

Κορωπί: Έκρηξη σε λέβητα πετρελαίου σπιτιού - Κινδύνευσε οικογένεια

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έθεσε σε λειτουργία το σύστημα θέρμανσης και αμέσως σημειώθηκε η έκρηξη του λέβητα, που βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού.

Φωτιά σε διαμέρισμα

Ισχυρή έκρηξη από λέβητα πετρελαίου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε μονοκατοικία στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από την έκρηξη, ενώ όλα ξεκίνησαν όταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έθεσε σε λειτουργία το σύστημα θέρμανσης.

Η γυναίκα εγκατάλειψε το σπίτι με το παιδί της. Η κατάσβεση ήταν δύσκολη, σύμφωνα με την πυροσβεστική γιατί σημειώθηκε και δεύτερη έκρηξη, αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλος κίνδυνος.

Κορωπί - έκρηξη λέβητα

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που προσπάθησαν να μην επεκταθεί η φωτιά στο σπίτι

Πηγή: Mesogianews

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΦΗ: Ο Πέπε Μελ νέος προπονητής

Αγρότες: Κινητοποιήσεις σε Λάρισα και Καρδίτσα (εικόνες)

Θεσσαλονίκη - Θάνατος 50χρονης: προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης των σκύλων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσηςΣήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Η έλευση του Έντι Ράμα, αλλά και μία ανάρτηση που πραγματοποίησε, "πυροδότησε" νέο κύκλο αντιδράσεων. 

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζιΣήμερα 17:39 | Τοπικά Νέα

Η ανοιξιάτικη επιδείνωση του καιρού πλημμύρισε πολλές οδικές αρτηρίες της συμπρωτεύουσας. Χοντρό χαλάζι έπεσε σε κέντρο και δυτικά.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Αποχώρησε η Χαμάς17:44Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία17:31Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή17:17Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό, νοσηλεύεται σε κλινική17:03Τροχαίο στον Βόλο: Σκοτώθηκε με το σκούτερ του16:49Σκρέκας: Ο πληθωρισμός στα σούπερ-μάρκετ “μηδένισε” σε σχέση με πέρυσι16:35Κασσελάκης από Βόρεια Ήπειρο: Είμαι παιδί της ομογένειας και καταλαβαίνω τη σημασία του ελληνισμού (εικόνες)16:21Βρετανία: Μωρό εκ γενετής κωφό, απέκτησε την ακοή του16:07Κρήτη – καταγγελία: Βιασμός ανήλικης τουρίστριας έξω από μπαρ15:53Ενδοοικογενειακή βία: Κρεμάστηκε από το μπλακόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της15:40Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμα15:26Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο