LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2023 09:37 | Ανανέωση: 07 Οκτωβρίου 2023 09:51

Εκλογές – Σταυριανουδάκης: Τι ώρα θα έχουμε ασφαλή εικόνα για τα αποτελέσματα

Η αμοιβή για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, το ψηφοδέλτιο του ενός μέτρου και οι 152.000 υποψήφιοι.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ - Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα» και αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία και τις κάλπες που θα στηθούν για την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Πρόκειται για μια διαφορετική διαδικασία σε σχέση με τις προηγούμενες αυτοδιοικητκές εκλογές, με κυριότερη αλλαγή ότι εκλέγεται από τον πρώτο γύρο όποιος πλειοψηφήσεις με ποσοστό που ξεπερνάει το 43%», ανάφερε ο κ. Σταυριανουδάκης και πρόσθεσε ότι καθώς θα υπάρχουν δυο κάλπες μια για την Περιφέρεια και μια για τον δήμο, «ασφαλή αποτέλεσμα θα έχουμε γύρω στις 22:30».

Ακόμη μια αλλαγή που θα ισχύσει από αυτές τις εκλογές, είναι ότι τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών θα αποζημιωθούν με 40 ευρώ για την πρώτη Κυριακή και με 30 ευρώ για τη δεύτερη Κυριακή και τις επαναληπτικές εκλογές όπου χρειαστεί.

Ο κ, Σταυριανουδάκης, είπε ότι οι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές φτάνουν τις 152.000, ενώ υπάρχει ψηφοδέλτιο που είναι σχεδόν ένα μέτρο, για την ακρίβεια 98 εκατοστά.

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: Συνετρίβη αεροσκάφος κοντά σε ξενοδοχείο

Χανιά: Φωτιά στις παλιές φυλακές

Ισπανία: Δοκιμαστική εκτόξευση επαναχρησιμοποιήσιμου πυραύλου Miura-1 (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Ολυμπιακός: “Κάηκε” το Πασαλιμάνι από τους πανηγυρισμούς (εικόνες)Σήμερα 00:35 | Ειδήσεις

«Φωτιά» πήρε το Καραϊσκάκη και στη συνέχεια το Πασαλιμάνι, για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την ΠαρασκευήΧθες 16:26 | Ειδήσεις

Πού αναμένονται εντονότερα τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμοί08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς06:40Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία06:26Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή06:12Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” πήγε την Ελλάδα στον τελικό00:59Europa League: Λεβερκούζεν - Αταλάντα στον τελικό00:48Ολυμπιακός: “Κάηκε” το Πασαλιμάνι από τους πανηγυρισμούς (εικόνες)00:36Μητσοτάκης για Ολυμπιακό: Το ελληνικό ποδόσφαιρο διαπρέπει00:22Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Φωταγωγήθηκε για την “Ημέρα της Ευρώπης” (βίντεο)00:08Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός στον τελικό 23:56Πλημμύρες στη Βραζιλία: Δεν έχει τέλος η τραγωδία (εικόνες)23:40ΕΕΣ: Η εκδήλωση και οι βραβεύσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)23:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο