LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2024 00:35

Ολυμπιακός: “Κάηκε” το Πασαλιμάνι από τους πανηγυρισμούς (εικόνες)

«Φωτιά» πήρε το Καραϊσκάκη και στη συνέχεια το Πασαλιμάνι, για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Πασσαλιμάνι - πανηγυρισμοί

Ο Ολυμπιακός έγραψε σήμερα Ιστορία, νικώντας την Άστον Βίλα και περνώντας στον τελικό του Europa Conference League.

Από το γήπεδο μέσα άρχισαν οι πανηγυρισμοί, με παίκτες και φιλάθλους να «πετούν» κοιτώντας κατευθείαν προς την 29η Μαΐου και τον τελικό με την Φιορεντίνα στο ΟΠΑΠ Αρένα.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Το τρόπαιο θα φτάσει αύριο στην Αθήνα, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού, σαν να το πανηγύριζαν ήδη από τον αγωνιστικό χώρο – όπου αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους – και από τα αποδυτήρια.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Μετά το τέλος του αγώνα με την Άστον Βίλα και τη θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Φορτούνης, δήλωσε:

"Δεν το έχω το συνειδητοποιήσει. Κάναμε έναν μεγάλο άθλο. Πάιξαμε με μία καταπληκτική ομάδα. Ήμασταν ανώτεροι και στα δύο παιχνίδια. Αξίζουμε. Δεν έχω λόγια. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο και τους περιμένουμε στον τελικό.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Είχαμε σωστή τακτική, ακολουθήσαμε το πλάνο του προοπονητή. Μας βοήθησαν πολύ τα γκολ του Αγιούμπ (Ελ Κααμπί). Βρισκόμαστε στον τελικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πάμε να το σηκώσουμε".

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, από την άλλη, όσοι ήταν στο γήπεδο έτρεξαν προς το Πασαλιμάνι, ενώ όσοι έβλεπαν εκεί τον αγώνα βγήκαν στους δρόμους κι έκαναν τη νύχτα μέρα!

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα - Πασαλιμάνι - πανηγυρισμοί

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα - Πασαλιμάνι - πανηγυρισμοί

Ολυμπιακός - Πασσαλιμάνι - πανηγυρισμοί

Η γιορτή είναι μεγάλη και οι φίλοι του Ολυμπιακού γιορτάζουν για δεύτερη φορά, μετά τη χθεσινή πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στο Final Four της Euroleague.

Απόψε, η νύχτα είναι όλη δική τους, μέχρι την επόμενη επιτυχία τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)

Eurovision - Ημιτελικός: Μαρίνα Σάττι και “Zari” ξεσήκωσαν το Μάλμε (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη18:37ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι του νοικοκυριού σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ18:23Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας 18:10Θεσσαλονίκη - Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης και η παρέα του “έχουν κουράσει” (εικόνες)17:56Τέμπη - Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσουμε την τραγωδία χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι 17:42Ερντογάν για Ραΐσι: Θα τον θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη17:29Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01ΕΟΔΥ: Δωρεάν εξέταση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα16:47Συμφωνία των Πρεσπών - Κεχαγιά: Ο Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία και τους αρχιτέκτονές της16:34Κολωνός: 17χρονος με περίστροφο συνελήφθη από την ΕΛΑΣ16:20Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...16:07Ιράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτη15:54Τζουλιάν Ασάνζ: “Πράσινο φως” από τη Βρετανία για έφεση κατά της έκδοσής του15:40Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο15:26Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:13Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο