LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Αυγούστου 2023 15:21

Μουντιάλ Γυναικών: Η Αγγλία νίκησε την Κολομβία και πέρασε στις “4”

Η Αγγλία νίκησε 2-1 την Κολομβία και πέρασε στα ημιτελικά για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Αγγλία - Κολομβία - Μουντιάλ γυναικών

Το γκολ της Αλέσια Ρούσο στο δεύτερο ημίχρονο (63’) οδήγησε σήμερα (12/8) την Αγγλία σε μια συναρπαστική νίκη με 2-1 στον προημιτελικό επί της Κολομβίας, και στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Η Λόρεν Χεμπ σκόραρε επίσης για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3), οι οποίες τώρα αντιμετωπίζουν την οικοδέσποινα Αυστραλία-νικήτρια 7-6 στα πέναλτι της Γαλλίας- την Τετάρτη στο Σίδνεϊ για μια θέση στον πρώτο τους τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αγγλία - Κολομβία - Μουντιάλ γυναικών

Αγγλία - Κολομβία - Μουντιάλ γυναικών

Η Κολομβία, η οποία ήταν η ομάδα με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη της FIFA και δεν είχε περάσει ποτέ από τη φάση των «16» του τουρνουά, άνοιξε το σκορ (44’) με ένα γκολ από τον Λέισι Σάντος, μπροστά σε 75.784 φιλάθλους στο Stadium Australia.

Αγγλία - Κολομβία - Μουντιάλ γυναικών

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά στο Ηράκλειο: Βίντεο - ντοκουμέντο με τις κινήσεις εμπρηστή

Περσείδες: Βροχή από... πεφταστέρια θα φωτίσουν τον ουρανό της Ελλάδας

Πατήσια: Φονική συμπλοκή τα ξημερώματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒύρωνας: Πυροβολισμοί σε επιβάτη αυτοκινήτουΣήμερα 21:43 | Ειδήσεις

Νέο αιματηρό περιστατικό, αυτήν τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στον Βύρωνα.

Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσηςΣήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Η έλευση του Έντι Ράμα, αλλά και μία ανάρτηση που πραγματοποίησε, "πυροδότησε" νέο κύκλο αντιδράσεων. 

Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεταιΣήμερα 20:34 | Ειδήσεις

Ορκισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο στη Ράφα, παρά τις αμερικανικές προειδοποιήσεις εμφανίζεται ο Νετανιάχου.

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούςΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο «φως» ο ΑΝΤ1, από τη στιγμή της γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Το πόρισμα της ΕΔΕ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βύρωνας: Πυροβολισμοί σε επιβάτη αυτοκινήτου21:51Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε στο “Καραϊσκάκης” (εικόνες)21:38Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόληψη και εξελίξεις στη θεραπεία21:25Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)21:11Μητσοτάκης για Final 4: “Γατάκια”... εγώ γκαντέμης; (βίντεο)20:58Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεται20:44ΟΑΣΘ: Τα πρώτα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων (εικόνες)20:31Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς20:17Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή20:04Eurovision: Μαζική διαδήλωση κατά του Ισραήλ στο Μάλμε (εικόνες)19:50Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης του 19:36Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Αποχώρησε η Χαμάς17:44Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία17:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο