LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2023 23:52

Κλοπές: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. "τσίμπησαν... ποντικούς" σε Πατήσια και Χολαργό (εικόνες)

Πώς εντοπίστηκαν και τι βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων. Πως έφτασαν οι Αρχές στον εντοπισμό τους.

Συλλήψεις - Πατήσια - Χολαργός - κλοπές - ναρκωτικά

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 4 άτομα, που έκλεβαν σπίτια σε Πατήσια και Χολαργό.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (22-6-2023) στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, 31 και 23 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να εξέρχονται από εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή των Πατησίων, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν σάκο και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους κατηγορούμενους και έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην κατοχή τους, στο σάκο που απέρριψαν αλλά και σε σάκο που βρέθηκε στην εγκαταλελειμμένη οικία από την οποία εξήλθαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 24,4 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • 3 αεροβόλα πιστόλια,
  • περίστροφο ρέπλικα,
  • 16 φυσίγγια,
  • 21 φυσίγγια κρότου,
  • 500 φυσίγγια,
  • χρηματικό ποσό,
  • 15 μετάλλια, 3 κύπελλα και 2 τιμητικές πλακέτες σκοπευτικών αγώνων,
  • 3 κινητά τηλέφωνα και tablet και
  • χάλκινο άγαλμα της ελευθερίας.

Στη συνέχεια, οι ανωτέρω οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων που επιλήφθηκε προανακριτικά.
Όπως προέκυψε, μέρος των ανωτέρω κατασχεθέντων είχε αφαιρεθεί έπειτα από διάρρηξη σε οικία στα Πατήσια, που έλαβε χώρα λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη των κατηγορουμένων.

Συλλήψεις - Πατήσια - Χολαργός - κλοπές - ναρκωτικά

Ακόμα, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες (22-6-2023) στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, 40 και 33 ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού και κατ’ επάγγελμα.

Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψή τους οι συλληφθέντες διέρρηξαν οικία στην περιοχή του Χολαργού, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και ειδοποιήθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους κατηγορούμενους να εξέρχονται από την οικία, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν Τμήμα Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κλειδί τύπου «πασπαρτού»,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες και στις δύο περιπτώσεις, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελία.

Συλλήψεις - Πατήσια - Χολαργός - κλοπές - ναρκωτικά

Ειδήσεις σήμερα

Σημεία για rapid test δωρεάν το Σάββατο

Εκλογές 2023 - Προεκλογική δραστηριότητα: πότε μπαίνει σε ισχύ η απαγόρευση

Βέροια: Απόδραση κρατούμενου από νοσοκομείο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο