LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Μαρτίου 2023 09:00

Τέμπη - Λύτρας για αποζημιώσεις: Οι συγγενείς θυμάτων να προσέξουν τι θα υπογράψουν

Τι είπε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για τις αποζημιώσεις που ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Λύτρας - Καλημέρα Ελλάδα
Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί οικογένειες θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αναφερόμενος στις αποζημιώσεις τις οποίες ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει η Hellenic Train στους συγγενείας των θυμάτων αλλά και σε τραυματίες που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, ο κ. Λύτρας είπε ότι με βάση την ευρωπαϊκή οδηγία είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κάποιες αποζημιώσεις.

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε όσοι πάρουν τις αποζημιώσεις θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, ώστε  να μην υπογράψουν κάτι που να λέει ότι παραιτούνται από τα δικαιώματά τους

Τόνισε, πάντως, ότι αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρει κανέναν η αποζημίωση και ότι έχει «παγώσει ο χρόνος» μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Σημείωσε ότι αναμένουν τα πορίσματα που θα βγουν, ανέφερε ότι από την πλευρά τους θα ορίσουν τεχνικούς συμβούλους, ενώ αναφερόμενος στον σταθμάρχη είπε ότι απ’ όσο ο ίδιος γνωρίζει δεν είχε λάβει εκπαίδευση για την τηλεματική.


Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΥΠ: Η κατάσκοπος “Μαρία Τσάλλα” με την διπλή ζωή - Το μαγαζί στο Παγκράτι και η δράση της

Αντιδράσεις και έρευνα από την ΓΑΔΑ για το περιστατικό με τον γερανό της ΕΛΑΣ (βίντεο)

Μίμης Παπαϊωάννου: Τελευταίο “αντίο” στον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο