LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2024 16:47

Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία

Παλιός γνώριμος των αρχών ο άνδρας που όπως έδειξε η έρευνα των αρχών, προέβαινε στην προαγωγή και εκμετάλλευση γυναικών.

Πορνεία - μαστροπεία

Συνελήφθη το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, στην περιοχή του Μεταξουργείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονος από την Βουλγαρία, για μαστροπεία, παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν διερεύνησης επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός οικίας τον 31χρονο μαζί με δύο γυναίκες.

Από τη προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από τα τέλη του 2023, προέβαινε στην προαγωγή και εκμετάλλευση γυναικών, τις οποίες μετέφερε σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά από έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • 3,9 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • ηλεκτρικός εκκενωτής (taser),
  • δελτίο αιτούντος ασύλου τρίτου προσώπου και
  • πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων σχετικά με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού, καθώς και τον διαμοιρασμό των εσόδων που προέκυπταν.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι

Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρουΣήμερα 16:13 | Ειδήσεις

Το ελικόπτερο φέρεται να εμπλέκεται σε ατύχημα στην επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Άγνωστα άτομα φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν 14χρονο στο πόδι.

Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης της ομάδας πριν από το μεγάλο ντέρμπι "αιωνίων" ενάντια στον Ολυμπιακό. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠ19:41Σαουδική Αραβία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά 19:28Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)19:14“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)18:59Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Συνελήφθη οπαδός του με σπαθί18:45Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα18:31Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα18:17Μαύρη Θάλασσα: Η Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό 18:02ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη17:48Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα17:33Γιατί έρχεται αφρικανική σκόνη στην Ευρώπη;17:19Λαμία: Τύπωσε... κηδειόχαρτα για να βρει ποιος τον “κάρφωσε” (εικόνες)17:05Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό η Καμάρα ενόψει συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ (εικόνες)16:50Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία16:35Ιράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρου16:21Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Ευρωεκλογές16:09Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41Τροχαίο - Εύβοια: Αυτοκίνητο τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Πώς “πιάστηκε” 26χρονος διακινητής παράτυπων μεταναστών 15:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο