LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2024 13:53

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη

Δείτε που θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων.

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά των δυτικών, των κεντρικών και των βόρειων περιοχών και το βράδυ στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά της δυτικής και της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 28 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις πιο πυκνές στα βόρεια και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτική Στερεάς και πρόσκαιρα το βράδυ και στο βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 και τοπικά έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν και από το βράδυ στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι, οι οποίες από το βράδυ στα νότια κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν και κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 και τοπικά έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 9 Μαΐου

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στην Κρήτη και πιθανώς τις Κυκλάδες, από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Κρήτη και το βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν κατά τόπους στην Κρήτη και τη νύχτα στις Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά θα γίνουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπησηΣήμερα 11:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσειςΣήμερα 15:07 | Ειδήσεις

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν εκρήξεις και μάχες που συνεχίζονταν όλη τη νύχτα στην Τζαμπάλια, μετά την εντολή που έδωσε ο στρατός για εκκένωση συνοικιών.

19η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχήΣήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Τούρκος Πρόεδρος στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Τουρκίας, που συμπίπτει με την Ημερα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Σλοβακία - Φίτσο: Εκτός κινδύνου η ζωή του πρωθυπουργούΣήμερα 13:50 | Ειδήσεις

Ο Φίτσο υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή, η οποία αύξησε τις ελπίδες για ανάρρωσή του. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41Τροχαίο - Εύβοια: Αυτοκίνητο τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Πώς “πιάστηκε” 26χρονος διακινητής παράτυπων μεταναστών 15:14Ινδονησία: Έκρηξη ηφαιστείου - Εκκενώθηκαν 7 χωριά (εικόνες)15:10“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)14:56Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες σήμερα 120000 μηχανικοί14:42Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονης14:29Σλοβακία - Φίτσο: Εκτός κινδύνου η ζωή του πρωθυπουργού14:15Γενοκτονία Ποντίων - Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για διεθνή αναγνώριση συνεχίζεται14:02Μπάρες σοκολάτας από τον Νικόλα Καρβέλα (βίντεο)13:48Γενοκτονία Ποντίων - Κασσελάκης: Δεν μπορεί να υπάρχει σχέση φιλίας χωρίς αναγνώριση του εγκλήματος13:35Ουγγαρία - Δούναβης: Φονική σύγκρουση σκαφών στον ποταμό13:21Προεδρικές εκλογές στη Δομινικανή Δημοκρατία με φόντο την κρίση στην Αϊτή 13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι ευχάριστες εξελίξεις και οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)12:54Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)12:41Conference League: Επί ποδός η ΕΛΑΣ ενόψει του τελικού12:27H Ουκρανία κατέρριψε και τα 37 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας12:13Μητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπηση11:5919η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχή11:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο