LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2023 06:21

Missing alert για 16χρονη που εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας

Που και πότε χάθηκαν τα ίχνη του κοριτσιού. Τι αναφέρει ο Σύλλογος “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Logos - Εξαφάνιση - Εύρεση - Amber Alert - Missing Alert - Silver Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση της 16χρονης Έλενας Κ. από δομή παιδικής προστασίας στην περιοχή του Πανοράματος.

Σε ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρονται τα εξής:

«Στις 09.01.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Έλενα Κ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Έλενα Κ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλανά μάτια.

Φορούσε μια μαύρη Nike φούτερ, ένα μαύρο κολάν και λευκά Nike Air Force αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ  και για Apple κινητά εδώ ».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδόςΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές. 

Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)Σήμερα 12:16 | Ειδήσεις

Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τις προτροπές της αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους ο Πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός13:06Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η 25η Ιουνίου και οι προβλέψεις της Παρασκευής (βίντεο)13:06Ευρυτανία: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική12:53Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)12:40Φιλιάτες: Θρίλερ με 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός 12:27Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο