LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2022 19:30

Κυψέλη: πατέρας και αδερφός κλείδωσαν 22χρονη επειδή δεν ήθελαν τον σύντροφό της!

Τι συνέβη στην 22χρόνη κοπέλα που την "απήγαγαν" ο πατέρας και ο αδερφός της.

Κακοποίηση - κορίτσι - στόμα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κυψέλη την Κυριακή, όταν ένας 50χρονος από την Αλβανία, ο 21χρονος γιος του και ακόμη ένα άτομο που δεν έχει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί, προχώρησαν στην… αρπαγή της 22χρονης κόρης και αδερφής τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη κοπέλα έκανε σχέση με έναν 37χρονο από την Αλβανία, την οποία δεν ενέκρινε η οικογένειά της. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν πατέρας, γιος και ένας φίλος τους, με Ι.Χ. αυτοκίνητο ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή κοπέλα. Όταν την εντόπισαν να είναι έξω με τον σύντροφό της, κατέβηκαν από το όχημα και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, την άρπαξαν και την μετέφεραν με το ζόρι σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή, όπου την κράτησαν φυλακιαμένη. 

Έχοντας ήδη μεριμνήσει να της απομακρύνουν το κινητό τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο σκηνικό κρατάει πάρα πολλές ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας (27/6) η 22χρονη τους πείθει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχει, χτυπούν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρίσκει ευκαιρία να ενημερώσει τις αρχές για την... "απαγωγή" της.

Σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο φτάνουν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, και αφού εντόπισαν το σπιτι συνέλαβαν τους τρεις άνδρες και τους οδηγούν στο τμήμα. Οι δύο πρώτοι συλλαμβάνονται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μαντάς: Η Μαρία Καρρά καταθέτει προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας

Λέων: Το πόρισμα για Μαλένα - Ίριδα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι είναι εγκληματική ενέργεια

Ναύπλιο - Τροχαίο: Αυτοκίνητο γκρέμισε μάντρα και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο