LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2024 17:10

Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Με δική της απόφαση, την οποία εξέφρασε πριν καταλήξει, η γυναίκα έκανε τη δωρεά οργάνων.

εγχείρηση - μεταμόσχευση - χειρουργείο 

Η λήψη οργάνων της 54χρονης δότριας ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, στο ΠΑΓΝΗ

Άλλη μία πράξη ανθρωπιάς που μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για μια επέμβαση λήψης νεφρών από μια γυναίκα δότρια που ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στο ΠΑΓΝΗ.

Η 54χρονη γυναίκα από τη Σαντορίνη, για την οποία είχε στηθεί το προηγούμενο διάστημα επιχείρηση αεροδιακομιδής προκειμένου να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, δίδει με τον θάνατό της ζωή σε δύο συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Η γυναίκα, που μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Σαντορίνης στο ΠΑΓΝΗ με εγκεφαλική αιμορραγία, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Ωστόσο, έχοντας η ίδια εκφράσει μέσω της κόρης της πριν από τον θάνατό της την επιθυμία της να γίνει δότρια, στο ΠΑΓΝΗ προγραμματίστηκε αμέσως και ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων της, η οποία και στέφθηκε από επιτυχία. Από τη γυναίκα ελήφθησαν οι δύο νεφροί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου αναμένεται να μεταμοσχευθούν σε δύο ασθενείς. Ανάσταση λοιπόν και για τους δύο αυτούς συνανθρώπους μας που περίμεναν επί χρόνια στη λίστα για να λάβουν το πολυπόθητο μόσχευμα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!

Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπησηΣήμερα 11:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχήΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Στούντιο με Θέα'' σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και την επίσκεψή του στην Αμερική.

Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιέςΣήμερα 09:33 | Ειδήσεις

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτησηΣήμερα 07:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με την ''απειλή'' να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπηση11:5919η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχή11:46“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα11:32Αντικειμενικές τιμές: Τι αλλάζει σε 12 Δήμους 11:19Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών (βίντεο)11:06Μαρούσι: Συμπλοκή με ανήλικους στον ΗΣΑΠ 10:52Μητσοτάκης: Η διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει και επίσημα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού10:38Γενοκτονία των Ποντίων - Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας10:24Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιές10:10Ρόδος: Δεκάδες πρόσφυγες εντοπίστηκαν μαζί με τον διακινητή τους 09:57Ιράν: Νέα δίκη για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί09:44Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της οργάνωσης09:30Γάζα - Ανθρωπιστική βοήθεια: Οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες έφθασαν 09:16Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχή 09:03“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Οι διατάσεις, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η ελληνική χελώνα08:50Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου08:38Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)08:24Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτηση 08:10Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική07:56Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού07:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο