LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2021 21:31 | Ανανέωση: 29 Ιουνίου 2021 21:37

Ολυμπιακός: “Φιλική” ήττα από τη Σάλτσμπουργκ (βίντεο)

Οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, γνώρισε ο Ολυμπιακός. Μετά τις νίκες τους επί των Βολφσμπέργκερ και Κράσνονταρ με 1-0, οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με 3-0 από τη Σάλτσμπουργκ στο γήπεδο του Κουφστάιν.

Σε ένα ματς με πολλές αλλαγές και δοκιμές από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίωρο, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Μασούρα (8’) και Καμαρά (20’). Οι Αυστριακοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους με τον Σέσκο στο 10’, όμως κατάφεραν να βρουν δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, “καθαρίζοντας” επί της ουσίας και το παιχνίδι.

Στο 33’ από φάουλ του Γιανούζοβιτς, η μπάλα κόντραρε στον Ελ Αραμπί που βρισκόταν στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Τζολάκη. Δύο λεπτά μετά (35’), ο Νίκο Καπάλντο επιχείρησε σουτ λίγο έξω απ' την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπουχαλάκη, πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει πριν το ημίχρονο κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 43’, όμως η κεφαλιά του Ελ Αραμπί βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η προσπάθεια του Παπασταθόπουλου σταμάτησε στον Κουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζολάκης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 54’ σε σουτ του Μπέρνεντερ, ενώ στο 60’ ο Μασούρας είχε ακόμη μία καλή στιγμή, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον γκολκίπερ της Σάλστμπουργκ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67’ με πλασέ του Αντεγέμι, ο οποίος είχε και δυνατό σουτ στο δοκάρι στο 90’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλτσμπουργκ: Kεν, Κοϊτά (34’ Σούτσιτς), Κγιέργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σόλετ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλδο, Γκουίντο, Βέμπερ, Όκαφορ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Αντεγέμι, Κρίστενσεν, Μπέρνεντερ, Αντάμου.

Ολυμπιακός: Τζολάκης (66’ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (66’ Λαλά), Σεμέδο (46’ Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος (66’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48’ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (66’ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (66’ Κουντέ), Πέπε (66’ Σαπουντζής), Ραντζέλοβιτς (66’ Αλγκασίμ Μπα), Μασούρας (66’ Τσούμιτς), Αραμπί (66’ Βρουσάι).

Μαρτίνς: Ποτέ δεν δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών

Παρά την ήττα με 3-0, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είδε αυτά που ήθελε και δεν έδειξε να ανησυχεί, τονίζοντας πως υπήρχαν και θετικά στοιχεία στο παιχνίδι των “ερυθρόλευκων”.

«Στα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό δεν έχω δώσει σημασία στα αποτελέσματα, παρά μόνο στην πρόοδο που κάνει η ομάδα. Σήμερα είδα πολλά θετικά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είδαμε μία ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και είχε κατοχή της μπάλας. Πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδό μας για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Κρατάμε τα θετικά πράγματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα γιατί ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε», τόνισε.

O Πορτογάλος τεχνικός προσέθεσε για την παρουσία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Κουντέ: «Είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργότερα. Τον δοκιμάζουμε. Θέλει δουλειά ακόμη. Σήμερα είδαμε πράγματα για τα οποία τον θέλουμε στην ομάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη - Η απολογία του δράστη: Πώς σχεδίασε την κλοπή του αιώνα

Λαμία: Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε δίπλα στον νεκρό αδελφό της

Euro 2020: Η Αγγλία “σκότωσε” τη Γερμανία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο