LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2020 21:32

Θετικός βρέθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας Ολυμπιονίκης

Είδηση - "βόμβα" για την Ελληνική άρση βαρών που αφορά σε Ολυμπιονίκη, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Μαρκούλας ολυμπιονίκης αρση βαρών 2004

Θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε το πρώτο δείγμα Έλληνα αθλητή της Άρσης Βαρών. Όπως γνωστοποίησε η Διεθνής Ομοσπονδία, «το πρώτο δείγμα που είχε ληφθεί από τον Γιώργο Μαρκούλα φανέρωσε μία ανεπιθύμητη εύρεση, την Μεθυλοτεστοστερόνη (S1.1A Εξωγενής AAS)».

Ο 38χρονος Γιώργος Μαρκούλας, το 2004 ήταν τέταρτος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 85 κιλών, πίσω από Γκιόργκι Ασανίτζε, Αντρέι Ριμπάκου και Πύρρο Δήμα.

Σύμφωνα με έκθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας άρσης βαρών, o Έλληνας αθλητής βρέθηκε θετικός σε χρήση του μεταβολίτη Μεθυλοτεστοστερόνης

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας αθλητής, ο οποίος βρισκόταν στη διεκδίκηση της πρόκρισής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αποκλείεται προσωρινά από κάθε αγωνιστική συμμετοχή, λόγω πιθανής παραβίασης των κανονισμών κατά του ντόπινγκ. Σε περίπτωση, πάντως, που αποδειχθεί το αντίθετο, τότε θα δημοσιευτεί σχετική απόφαση.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδόςΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές. 

Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)Σήμερα 12:16 | Ειδήσεις

Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τις προτροπές της αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους ο Πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η 25η Ιουνίου και οι προβλέψεις της Παρασκευής (βίντεο)13:18Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός13:06Ευρυτανία: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική12:53Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)12:40Φιλιάτες: Θρίλερ με 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός 12:27Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο