LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2019 09:37

Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο αστυνομικός που έβρεξε με μάνικα την γυναίκα στο Α.Τ. Ομονοίας (βίντεο)

Ο αστυνομικός χαρακτήρισε «φαιδρότητες» τα περί βασανιστηρίων και έδωσε την δική του εκδοχή των γεγονότων. Τι είπε ο συνήγορός του Φαήλος Κρανιδιώτης.

αστυνομικός - Α.Τ. Ομόνοια - Πρωινοί Τύποι

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από τα ΑΤ Ομονοίας έδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο αστυνομικός που έβρεξε με μάνικα την γυναίκα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σφοδρές αντιδράσεις για την ενέργεια του αστυνομικού να καταβρέξει την γυναίκα.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος υπάρχει επιλεκτική διαρροή στοιχείων της δικογραφίας, κάτι που παραβιάζει την μυστικότητα της προανάκρισης και της ΕΔΕ, όπως είπε, ενώ ήδη έχει κάνει ενέργειες για τον έλεγχο και την τιμωρία αυτών που το έκαναν και έκανε λόγο για διαστρέβλωση των γεγονότων.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι προϊόν μοντάζ, καθώς είχαν προηγηθεί, όπως υποστηρίζει, ανάρμοστες πράξεις από την γυναίκα, η οποία αφόδευσε δίπλα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος, κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο.

Ο αστυνομικός, είπε ότι στην συνέχεια πήρε την μάνικα για να καθαρίσει το πεζοδρόμιο και  παραδέχεται ότι παραφέρθηκε καταβρέχοντας την γυναίκα και λυπάται για το περιστατικό. Όμως λέει ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη η συμπεριφορά της γυναίκας, που ήταν παράνομη, αλλά και προσβλητική και χαρακτήρισε «φαιδρότητες» τα περί βασανιστηρίων.

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε και ο συνήγορος του αστυνομικού, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος, τόνισε πως κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει, αυτό που είχε προηγηθεί από την πλευρά της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τον κ. Κρανιδιώτη έχει πρόβλημα με ναρκωτικά.  «Δεν υπάρχουν βασανιστήρια» στο συγκεκριμένο περιστατικό σημείωσε ο κ. Κρανιδιώτης, καθώς, όπως ανέφερε, είχε προηγηθεί η απρεπής συμπεριφορά της γυναίκας.

Τέλος, υπογράμμισε πως «δεν μπορεί η μυστικότητα της προανάκρισης και της ΕΔΕ να γίνεται κουρέλι».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακαΣήμερα 15:15 | Τοπικά Νέα

Αστυνομικοί, μετά από το ένταλμα σύλληψης, αναζητούν τον άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο