LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2024 11:24 | Ανανέωση: 26 Απριλίου 2024 11:54

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Φλώρος - Γραμμένος

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε σήμερα μαζί με τον δικηγόρο του ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος. 

Ο βουλευτής δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας για την τιμωρία του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος του επιτέθηκε μέσα στην Βουλή.

Σε δήλωσή του ο κ. Γραμμένος τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ενώ ο δικηγόρος του Θ. Μαντάς υπογράμμισε πως είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης που έχουν μεσολαβήσει, που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενεργεία βουλευτή για την παράβαση του αδικήματος στο άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα.


Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για το επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης. Του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει στα πενήντα μέτρα τον κο Γραμμένο. Βγαίνοντας ο κ.Φλώρος δήλωσε πως η συμπεριφορά του ως βουλευτή ήταν λανθασμένη.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή ορμώμενος και από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά . Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή , για τους χώρους του κοινοβουλίου . Δεν αποτελεί και παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή» δήλωσε ο κ. Φλώρος

Η δικηγόρος του κ. Φλώρου, Βάσω Πανταζή, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κατηγορητήριο για γρονθοκόπηση» και ότι ο πελάτης θα υποβάλλει μήνυση κατά του κ. Γραμμένου, για εξύβριση, με τα όσα είπε για τη μητέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή

Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)

“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του ΣτρατούΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο