LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2024 12:15

“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην συνέχεια της σειράς "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1. 

Παγιδευμένοι

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα, μετά την άρνησή του να γράψει «τέλος» στον γάμο τους, αλλά εκείνη αισθάνεται διχασμένη και κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο Σταύρος δεν δίνει σημεία ζωής, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλους.

Την ίδια ώρα, η Άννα μπλέκει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο. Πού θα την οδηγήσει;

Παγιδευμένοι

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου - Επεισόδιο 54

Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει το διαζύγιο θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους, αλλά περισσότερο στην Άννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη.

Η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται, ενώ συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους.

Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη γι’ αυτό που έχει κάνει, ζητάει τη βοήθεια της Άννας. Η Άννα, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μια ακόμη περιπέτεια για να την βοηθήσει.

Η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν τον βρίσκει πουθενά, της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. 

Η αιχμαλωσία του Σταύρου συνεχίζεται, ενώ τα νέα για τον θάνατο του Γκρεγκόρ κάνουν τους απαγωγείς του ακόμη πιο επικίνδυνους.


Μ. Τρίτη 30 Απριλίου - Επεισόδιο 55

Ο Δημήτρης έχει μία εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο του. Εκεί, θα συναντήσει την Μελίνα, αλλά και τον Ιάσονα, ο οποίος του αφήνει κάποια υπονοούμενα σε σχέση με την Άννα.

Η Αγγελική ψάχνει απεγνωσμένα τον Σταύρο, ο οποίος εξακολουθεί να μην δίνει σημεία ζωής.

Η Άννα, ανήσυχη κι εκείνη για την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης, σε ένα ξέσπασμα ανησυχίας και ζήλιας, ζητάει από την Άννα να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, γιατί κινδυνεύει.

Η αποκάλυψη του πτώματος του Γκρεγκόρ θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…

 Παγιδευμένοι

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

  • Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
  • Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
  • Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
  • Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

#Pagidevmenoi 

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό

Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο