LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2019 09:59 | Ανανέωση: 30 Σεπτεμβρίου 2019 09:54

Καρέ – καρέ η θανάσιμη πτώση φιλάθλου από κερκίδα (βίντεο)

Σοκαριστικός ο θάνατος φιλάθλου σε γήπεδο. Τι προηγήθηκε της μοιραίας στιγμής.

70χρονος - νεκρός - γήπεδο Καλαμαριάς

Σοκ προκαλεί ο θάνατος φιλάθλου μέσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όταν ένας άλλος φίλαθλος τον έσπρωξε από τις κερκίδες.

Ο 70χρονος ήταν κάτοικος Καλαμαριάς, που παρακολουθούσε τον αγώνα Απόλλωνας Πόντου – Χανιά, όταν ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με συνομήλικό του, επίσης από την Καλαμαριά.

Κι ενώ ο 70χρονος πηγαίνει προς τα σκαλοπάτια, ο δεύτερος τον σπρώχνει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να πέσει από τα σκαλιά και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που ήταν στο γήπεδο, ο φίλαθλος είχε καταλήξει.

Ο άνδρας που τον έσπρωξε συνελήφθη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν γνωστός φίλαθλος του Άρη, ο Νίκος Τριγλιανός. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του με τον Νίκο Γκάλη (αριστερά).

Νίκος Τριγλιανός -  νεκρός - φίλαθλος - γήπεδο  Καλαμαριάς

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο