LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2024 07:23

Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια

Ο Βραζιλιάνος θρύλος θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για λογαριασμό της America-RJ.

Ρομάριο

Έτοιμος να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο θρύλος της Βραζιλίας, Ρομάριο, στην ηλικία των 58 ετών. 

Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός, προπονείται σκληρά για να αγωνιστεί με την ομάδα της οποίας είναι πρόεδρος America-RJ, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της πολιτεία του Ρίο Ντε Τζανέιρο. 

Ο Ρομάριο, σταμάτησε την καριέρα του το 2008 και έγινε αθλητικός διευθυντής της ομάδας το 2009. 

Σκοπός του είναι να αγωνιστεί πλάι στον γιο του Ρομαρίνιο, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας. 

Όπως είπε δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αλλά θα παίξει σε μερικούς αγώνες της ομάδας. 

Ο Βραζιλιάνος θρύλος θα λάβει τον χαμηλότερο μισθό που λαμβάνει ποδοσφαιριστής στην χώρα, τον οποίο μάλιστα θα δωρίσει στην ομάδα. 

Σε μία καρίερα που διήρκησε από το 1985 μέχρι το 2009, ο Ρομάριο αγωνίστηκε στην Βάσκο Ντα Γκάμα, Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, ενώ στην Ευρώπη επάιξε για την Μπαρτσελόνα, την Αϊτχόφεν και την Βαλένθια. Με την εθνική Βραζιλίας σκόραρε 56 γκολ σε 70 εμφανίσεις και οδήγησε την χώρα στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έχοντας 5 γκολ στην διοργάνωση. 

Μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα ακολούθησε την πολιτική. Έχει διατελέσει βουλευτής και έχει εκλεχθεί ως γερουσιαστής στην πολιτεία του Ρίο. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή

Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο