LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2019 06:46

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Παρασκευής

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, στο τέλος μιας εβδομάδας που αστρολογικά θα την έλεγες πολύ δύσκολη...

Ζώδια - σύνθεση

Κριός: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στον πολύπαθο τελευταία άξονα που συνδέει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που όσο κι αν δεν τις αντιλαμβανόσουν ως τώρα καθόριζαν και τις αποφάσεις σου, αλλά και τη στάση σου στα πράγματα. Από την άλλη κάθε προσπάθεια να ασκήσεις ή να σου ασκήσουν έλεγχο και εξουσία είναι καταδικασμένη να καταλήξει σε καβγά, γι’ αυτό καλύτερα όλα αυτά τα ένστικτα βγάλ’ τα στο κρεβάτι σου.

Ταύρος: Η Αφροδίτη θα κάνει Σαββατοκύριακο σε απέναντι νησί με τον Πλούτωνα κάτι που για σένα σημαίνει ότι η σπίθα χρειάζεται δευτερόλεπτα για να μετατραπεί σε πυρκαγιά και μια λογομαχία σε ομηρικό καβγά. Αν υπάρχουν μυστικές συνομιλίες και κρυφά μηνύματα σε μια σχέση τότε είναι πολύ πιθανό μέχρι την επόμενη εβδομάδα να μην τα λέμε ούτε «μυστικά», ούτε «κρυφά», αλλά «αυτά που αποκαλύφθηκαν»… Επίσης, σε παρακαλώ(!!!) μην πιείς και οδηγήσεις. Ευχαριστώ!

Δίδυμοι: Δυο πλανήτες που τη σχέση τους με το χρήμα άμεσα ή έμμεσα την έχουν, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, κονταροχτυπιούνται στον τομέα των οικονομικών σου με αποτέλεσμα ζημιωμένος να βγαίνεις εσύ, γι’ αυτό σε θέλω προσεκτικό, ειδικά αν ασχολείσαι με το τζόγο ή αν σκέφτεσαι να επενδύσεις τα χρήματα σου. Όμως ο ίδιος τομέας δείχνει και αυτά που εσύ θεωρείς πως σου ανήκουν και ανάμεσα τους είναι και κάποιοι άνθρωποι που σου δίνουν συναισθηματική σταθερότητα. Όμως δε σου ανήκουν και αν τους συμπεριφερθείς σαν να είναι κτήμα σου, πολύ πιθανό να μιλάμε για συναισθηματική αστάθεια από Δευτέρα.

Καρκίνος: Τι να πεις κι εσύ; Ευτυχώς που έχεις κι αυτό το καβούκι, που κι αυτό αν είχε στόμα θα… έσκουζε, με τόσα χτυπήματα που έχει δεχτεί τελευταία. Άλλο ένα λοιπόν από Αφροδίτη και Πλούτωνα που έρχονται για να σε χτυπήσουν εκεί που πονάς περισσότερο, στο συναίσθημα. Οι σχέσεις ταρακουνιούνται και γι’ αυτό πιθανότατα φταις εσύ και οι ανασφάλειες σου. Αν κανονίζεις τίποτα πλαστικές επεμβάσεις ή άλλες υπηρεσίες αισθητικής να τις αναβάλετε για αργότερα, γιατί χαλάνε που χαλάνε οι σχέσεις, να έχεις ένα πρόσωπο… «στην κοινωνία», τώρα που θα είσαι διαθέσιμος...

Λέων: Η Αφροδίτη από εκεί που είναι και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μιλάει για ένα Σαββατοκύριακο φωτιά. Από τη μία φωτιά με την καλή έννοια, αφού σε βοηθάει να απελευθερωθείς από κάποια ταμπού και να περάσεις σούπερ, μόνο που θα σου πρότεινα να μην ξεφύγεις εντελώς. Από την άλλη πάλι, περνάει σαν πυρκαγιά που καίει ότι βρει μπροστά της για να σου ανοίξει τα μάτια (ή να στα βγάλει, ανάλογα) και να αποκαλύψει παρασκηνιακές υποθέσεις που στοιχειώνουν μια σχέση.

Παρθένος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν, όμως το αποτέλεσμα της στην ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι ό,τι θα ήθελες για ένα Σαββατοκύριακο του Ιούλη, αφού απογειώνει το πάθος. Κι αυτό είναι και το κρίσιμο σημείο, το πάθος, αφού από τη μία σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις κάτι χορταστικό, από την άλλη όμως σε τυφλώνει και μπορεί να μετατρέψει το πάρτυ σε μνημόσυνο. Διάλεξε σε τι θέλεις να πας…

Ζυγός: Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες αυτή τη στιγμή ή έστω το κερασάκι στην τούρτα, αφού δεν μπορείς να βρεις ησυχία πουθενά, ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά, ούτε στις διακοπές. Παράλληλα, δημιουργούνται και διλήμματα που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας, αφού θα κληθείς να συνδυάσεις πράγματα που δε συνδυάζονται, επομένως ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι σημαντικό.

Σκορπιός: Με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα σε αντίθεση με την Αφροδίτη η ερωτική σου ζωή μπορεί είτε να απογειωθεί, είτε να φτάσει στα έγκατα της γης και μάντεψε σε ποιανού το χέρι είναι το προς τα που θα πάει… Ναι βρε κουτό, ακριβώς, στο δικό σου που αν την εκμεταλλευτείς μπορείς να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος και την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο. Αν πάλι τη χρησιμοποιήσεις για να ασκήσεις ελέγχους, εξουσίες και άλλα τέτοια, κακό του κεφαλιού σου.

Τοξότης: Αφροδίτη και Πλούτωνας βρίσκονται σε κόντρα και αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ένδειξη ότι σε περιμένει ένα παθιασμένο Σαββατοκύριακο, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί μπορεί να έχει μια απίστευτη μεταμορφωτική δύναμη για την ψυχολογία σου. Βασική προϋπόθεση είναι να μην επιτρέψεις σε σκηνές ζηλοτυπίας ή απωθημένα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια να καθορίσουν τα πράγματα και βέβαια να μην πάρουν διαστάσεις. Προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών σου, επίσης.

Αιγόκερως: «Όοο,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει…» και μη μου πεις ότι δεν το ξέρεις το τραγουδάκι. Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις και ότι δε θα ήθελες να το τραγουδάς πίνοντας δίχως αύριο και με ύφος μαύρης χήρας, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να επιτρέψεις και στους άλλους να είναι αυτεξούσιοι και να μην προσπαθήσεις να τους ελέγξεις. Μάλιστα το βασικό πρόβλημα που έχει αυτή η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ότι ίσως δεν υπάρξει επόμενη ευκαιρία και τα λάθη κοστίζουν…

Υδροχόος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και ζητήματα ανταγωνισμού στον εργασιακό σας χώρο. Από την άλλη είτε αυτά είναι η αιτία, είτε απλώς το ότι η υπάρχουσα δουλειά σου δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι παραπάνω μπορεί να επιλέξεις να αποχωρήσεις. Γενικότερα αυτή η όψη κρύβει μια δυσαρέσκεια και μια αίσθηση ότι οι κόποι σου και η προσφορά σου, όχι μόνο σε μία δουλειά, δεν αναγνωρίζονται.

Ιχθείς: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει σε δύο κατευθύνσεις για σένα. Η πρώτη μιλάει για ένα Σαββατοκύριακο που η καρδιά χτυπάει σε διαφορετικούς ρυθμούς, που ξεχνάς ποιος είσαι, τι έχεις, τι δεν έχεις και νομίζεις ότι ο άλλος είναι τα πάντα όλα. Αλήθεια ή ψευδαίσθηση, μπορείς σίγουρα να περάσεις καλά! Η άλλη τώρα κατεύθυνση μιλάει για ματαίωση και για ελπίδες και όνειρα που καταστρέφονται μέσα σε μια στιγμή. Αν θες να την αποφύγεις προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματα και το πάθος σου και η ζήλεια σου να καλύψουν κάθε ίχνος λογικής.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Βόμβα” Ακάρ: να μοιραστούμε τον πλούτο σε Αιγαίο και ΚύπροΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ήταν ο τελευταίος που έσυρε το γαϊτανάκι των προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

“Διδώ”: νέα κακοκαιρία θα πλήξει την χώραΧθες 23:27 | Ειδήσεις

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από την Δευτέρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους.

Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση – Πεδίο μάχης οι κερκίδες (βίντεο)Χθες 17:18 | Ειδήσεις

Μεγάλης έκτασης επεισόδια οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα. Χτυπήθηκαν και ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της σύρραξης.

Αίγιο: Σκυλίτσα-“Χάτσικο” περιμένει το αφεντικό της (εικόνες)Χθες 17:32 | Τοπικά Νέα

Ο άνδρας που την φρόντιζε πέθανε πριν από καιρό, όμως η Ριρίκα καθημερινά προσμένει να τον συναντήσει, στο “γνωστό” τους σημείο!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμπρός Βαζαίος και... απρόσμενη Ντουντουνάκη στο βάθρο23:59Ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ από την Κορακάκη23:54Καταγγελία στο 1142: οδηγός λεωφορείου καπνίζει και μιλά στο κινητό (βίντεο)23:50“Αν ήμουν πλούσιος”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)23:38“Διδώ”: νέα κακοκαιρία θα πλήξει την χώρα23:29Χριστούγεννα: έφτιαξαν “μπισκοτούπολη” 80 τ.μ. στην Πολωνία (βίντεο)23:22Διαγωνισμός για το πιο δυνατό χαστούκι! (βίντεο)23:11Μπουκιές κοτόπουλου με μπέικον, σος τσένταρ και πατάτες γεμιστές με τυριά22:59Φύλακας μουσείου πέθανε εν ώρα εργασίας22:48Ο ΑΝΤ1 στις Φυλακές Ελαιώνα: η αγροτική παραγωγή και τα προγράμματα του ΟΑΕΔ (βίντεο)22:36Η απάντηση Βορίδη για τα γαϊδουράκια στην Σαντορίνη και την κακοποίηση22:23“Βόμβα” Ακάρ: να μοιραστούμε τον πλούτο σε Αιγαίο και Κύπρο22:09“Ραντεβού ισότητας” από κωφά παιδιά στο 3ο Αθλητικό Φεστιβάλ (βίντεο)21:57Ο Παναθηναϊκός “κόλλησε” και στον Βόλο21:45“Έκλεψε” βαθμό ο Άρης στο Περιστέρι21:33"Ο Ζητιάνος" του Ανδρέα Καρκαβίτσα έγινε κόμικ (βίντεο)21:21Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πλήρης κάλυψη Χρυσοχοϊδη στα ΜΑΤ για τις συλλήψεις21:10Σε δίκη παραπέμπεται το “σατανικό” ζευγάρι της Αρκίτσας (βίντεο)20:58“12.000 Km: ένα φωτογραφικό ταξίδι” του Γρηγόρη Αρναούτογλου20:45Εξαφάνιση 14χρονης: “Καρφιά” από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τους ελέγχους στα σύνορα (βίντεο)20:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο