LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2019 06:30

Τα ζώδια και η πρόταση για το πρώτο ραντεβού

Πως πρέπει να γίνει η πρώτη προσέγγιση;Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο;

ζευγάρι

Η αστρολογία έχει να σου προτείνει 12 διαφορετικούς τρόπους για να οργανώσεις το τέλειο πρώτο ραντεβού, αρκεί να μάθεις το ζώδιο του! Και μετά πολύ εύκολα θα πέσει στα δίχτυα σου...

ΚΡΙΟΣ

Αυθόρμητος ο Κριός, παρορμητικός ο Κριός, βιάζεται ο Κριός. Τι λέμε λοιπόν σ' έναν Κριό; Η πρόσκλησή σας, κατά πρώτον, πρέπει να είναι φιλική και ανέμελη, σαν να σας πέρασε από το μυαλό σας μόλις εκείνη τη στιγμή. Προτιμήστε να κάνετε την πρόσκληση σας μέρα, γιατί φαίνεται ότι, όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς, έτσι και ο Κριός δύει μαζί με τον… Ήλιο!

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσκληση σε Ταύρο, σημαίνει απόλυτη σιγουριά για την ημερομηνία και τον τόπο του ραντεβού, διότι οι Ταύροι απεχθάνονται τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Όταν καλέσετε έναν Ταύρο στο σπίτι σας, εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να έχετε μία τέλεια, προσεγμένη εμφάνιση, πρέπει επίσης, να έχετε μεριμνήσει και για το αναπαυτικό κάθισμά του. Η έλλειψη άνεσης και καλής αισθητικής του διαμερίσματός σας, θα μειώσουν την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παιγνιδιάρηδες και περίεργοι οι Δίδυμοι για όλα, γιατί να μην είναι έτσι και για εσάς; Αν νομίζετε ότι κανείς δε βρίσκεται σε τούτη τη ζωή να σας ακολουθήσει σε μια διάλεξη με θέμα την "τερατολογία" κάνετε λάθος. Ένας Δίδυμος θα έδειχνε την προθυμία του. Και αν το σπίτι σας είναι άνω κάτω όταν θα σας χτυπήσει το κουδούνι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και αν δεν έχετε προφτάσει να φτιάξετε το ψητό σας, ίσως να είναι καλύτερα, διότι προτιμούν την ποικιλία από ελαφριές τροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ήσυχος Καρκίνος είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να καταλάβει... να συμπαρασταθεί... και να... μαγειρέψει! Περιμένετε, λοιπόν, τη Νέα Σελήνη, στη διάρκεια της οποίας γίνεται ένας γλυκύτατος άνθρωπος και παραπονεθείτε του γλυκά και σεις, ότι σας έφεραν -ας πούμε- ένα υπέροχο λαγό, που λατρεύετε μεν, αλλά δυστυχώς δεν ξέρετε να τον μαγειρέψετε. Τα υπόλοιπα θα πάρουν μόνα το δρόμο τους. Θα σπεύσει να σας καθησυχάσει, προτείνοντας σας να τον μαγειρέψει εκείνος.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες αγαπούν τις εκπλήξεις, τα πάρτι και όλες τις γιορτές, στα οποία το τιμώμενο πρόσωπο, βέβαια, θα είναι οι ίδιοι και τα κατορθώματά τους. Εμπρός, λοιπόν, την ημέρα των γενεθλίων του, μπείτε στο γραφείο του με σαμπάνια, λουλούδια και γλυκά. Είναι σίγουρο ότι θα σας αγαπήσει, ακόμα κι αν σας βλέπει για πρώτη φορά. Ωστόσο, φροντίστε να μάθετε τις τελευταίες του επιτυχίες και κάνετε ακριβώς τα ίδια. Είναι βασικό να ξέρετε ότι το Λιοντάρι προτιμάει να είναι ο επώνυμος πρόεδρος, έστω και μιας τριμελούς επιτροπής, παρά ο ανώνυμος ευεργέτης του έθνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κρυφό όνειρο των Παρθένων, είναι να μπορέσουν να γίνουν "λιοντάρια". Αν όμως, εμφανίσετε εσείς αυτήν την εικόνα, κάνοντας και κάποιες τρελίτσες, θα σας κατατάξουν στους παλαβούς. Οι Παρθένοι πρέπει να πλησιάζονται με λεπτότητα, με κάποιο πρόσχημα, ζητώντας τους ακόμα και βοήθεια, δήθεν για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

"Γράφεις τραγούδια που κάνουν όλο τον κόσμο να τα τραγουδάει;" Όχι; τότε δώσε αυτή την πρωτιά στο Ζυγό. Η αλήθεια είναι ότι και οι Ιχθείς γράφουν τραγούδια, αλλά ο Ζυγός είναι ο λυρικός της παρέας. Και επειδή δεν είναι μόνο ένας μεγάλος λογοπλάστης, είναι και το ζώδιο της στενής συνεργασίας, αυτό που θα μπορούσατε να του πείτε, είναι: "έχω αυτό το ρυθμό στο μυαλό μου... θα μπορούσε να γίνει τραγούδι, αν είχα τους στίχους".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πλησιάζετε Σκορπιό, αν προηγουμένως δεν έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό προσωπικό απολογισμό για το τι ζητάτε από αυτόν.Δεν χρειάζεται καμία πρόσκληση. Πέστε του απλά "καλημέρα" και σχολιάστε τον καιρό. Αν νιώσετε ότι η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ξεχάστε, τον. Αν περιμένετε η συνάντηση σας να εξελιχθεί σε ρομάντζο, κοιτάξετε τον βαθιά μέσα στα γεμάτα μυστήριο μάτια του. Αν τα δείτε να λάμπουν, σημαίνει πως ξεκινάει μια φλογερή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θέλετε να έλξετε την προσοχή ενός Τοξότη, όταν βρεθείτε κοντά του μονολογήστε με παράπονο, για το πόσο αφόρητη έχει γίνει η ζωή και όλα τα σχετικά που συνήθως λέγονται γι’ αυτήν. Μόλις τον δείτε να κουνάει το κεφάλι του "πάνω-κάτω" συμφωνώντας, υψώστε λίγο ακόμα τη φωνή σας και αναφερθείτε σ' ένα από τα όνειρα της ζωής σας, αλλά που δεν τολμάτε να το υλοποιήσετε μόνοι σας γιατί το θεωρείτε τρελό, επικίνδυνο, μεγάλο και έτσι...θα έχετε ένα ραντεβού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι δεν πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα, στα μαγνητικά πεδία, στις χημικές ενώσεις και σε άλλες παρεμφερείς παρομοιώσεις. Αντίθετα, είναι της άποψης ότι η φιλία, ο έρωτας, ο γάμος υπόκεινται σε συγκεκριμένους κανόνες. Πρώτον, στην αμεσότητα. Δεύτερον, στο συμβιβασμό. Τρίτον, στον αλληλοσεβασμό. Τέταρτον, στην πίστη. Τώρα, μετά από αυτές τις επισημάνσεις που ενδεχομένως να έσβησαν το χαμόγελο της σιγουριάς από τα χείλη σας, θέλετε ακόμα να βρεθείτε μ' αυτόν τον άνδρα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να πλησιάσεις έναν Υδροχόο δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον αν επιδιώκεις να δημιουργήσεις μια πιο στενή σχέση μαζί του. Ωστόσο δεν είναι άνθρωπος με αναστολές, μπορεί να κάνει φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Εκείνοι που περισσότερο τους έλκουν είναι οι επαναστατικοί, φιλελεύθεροι τύποι ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς δεν αρνούνται σχεδόν ποτέ πρόσκληση, επειδή λόγω της ευαισθησίας τους, δεν θέλουν να πληγώνουν τα αισθήματα κανενός. Πριν όμως πιστέψετε ότι αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι, καλό είναι να ξέρετε ότι οι Ιχθείς είναι το πιο άπιαστο ζώδιο στον ζωδιακό. Έτσι, κάποιες γρήγορες κινήσεις από τη μεριά σας μπορεί ν' αποδειχτούν τόσο αποτελεσματικές, όσο και «μια τρύπα στο νερό».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο