LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 18 Μαΐου 2019 23:42

Μητσοτάκης: την επόμενη Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή

Έχουμε σχέδιο και ξέρουμε πως θα φέρουμε πολλές καλές δουλειές στον τόπο μας, δήλωσε από την Κρήτη όπου περιοδεύει ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης - Κρήτη

«Την επόμενη Κυριακή πρέπει να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα ότι το πρώτο βήμα για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή θα έχει ήδη γίνει. Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε πράξη» είπε, αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, που ξεκίνησε από το Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε την ανάγκη να στηρίξει η Κρήτη τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, ενώ έδωσε έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να αξιοποιήσει το νησί, όπως είναι τα βουνά της και ιδιαίτερα ο Ψηλορείτης. «Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε 12 μήνες τουρισμό, από έξι που έχουμε σήμερα» είπε.

Φίλοι του κόμματος τον υποδέχθηκαν στο Ρέθυμνο με τσικουδιές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ευχαρίστησε και τους ζήτησε «να κρατήσουν τις δυνάμεις τους για αύριο», που είναι η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στα Χανιά. Περπατώντας στους δρόμους του Ρεθύμνου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε μια απρόσμενη συνάντηση με μελλόνυμφους, οι οποίοι είχαν έρθει από το εξωτερικό για το γάμο τους. Τους ευχήθηκε τα καλύτερα και αυτοί τον κέρασαν άλλη μία τσικουδιά.

O κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Ρέθυμνο με σύντομη ομιλία τους σε καφέ της πόλης, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τους είπε, «είμαι εδώ κυρίως για να εγγυηθώ ότι αυτό το φωτεινό μέλλον το οποίο αξίζουμε μετά από 10χρόνια κρίσης μπορούμε να το πετύχουμε. Έχουμε σχέδιο, ξέρουμε πώς θα φέρουμε πολλές καλές δουλειές στον τόπο μας. Ξέρουμε πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα φτιάξουμε το κράτος, πώς θα βάλουμε τη χώρα σε τάξη μετά από μια τετραετία που ο τόπος πήγε πίσω».

Κυριάκος Μητσοτάκης - Ηράκλειο

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ασή Γωνιά, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν υποδοχή με μαντινάδες και δώρα. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, μάλιστα, του έδωσε μια φανέλα με το νο10. Στην ομιλία του στο τοπικό πολιτιστικό κέντρο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε μεταξύ άλλων: «Έχω περπατήσει τα βουνά σας από μικρός. Έχω ζήσει μαζί με τους όμορφους κατοίκους των βουνών της Κρήτης. Ξέρω τις δυσκολίες που περνάτε, ξέρω πόσο τα νέα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που αγαπούν. Θα στηρίξουμε την ορεινή κτηνοτροφία, κι αυτό δεν είναι ένα σχήμα λόγου το οποίο λένε οι πολιτικοί μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Το λέω γιατί το πιστεύω, διότι αυτή η δραστηριότητα είναι ταυτισμένη με ιστορία αιώνων» σημείωσε. Αναφερόμενος στα άμεσα μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας, επισήμανε πως την εξισωτική αποζημίωση θα πρέπει να τη λαμβάνουν αυτοί που τη δικαιούνται, ενώ τόνισε πως οι παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος και τυριού θα παταχθούν.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Σπήλι, όπου συνομίλησε με κατοίκους στην κεντρική πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του πρωτοποριακού ερευνητικού προγράμματος Hiper, του οποίου η έρευνα επικεντρώνεται στην αποσύντηξη πυρήνων υδρογόνου. Όπως εξήγησαν στον κ. Μητσοτάκη στην ξενάγηση που του έγινε, στο ερευνητικό πρόγραμμα συμμετέχουν καθηγητές πανεπιστημίου, μεταδιδακτορικοί ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί αλλά ακόμη και προπτυχιακοί φοιτητές. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε και τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ευγένιο, στην Ιερά Μητρόπολη.

Το βράδυ της Κυριακής, στις 7:30μμ, θα κλείσει την περιοδεία του στην Κρήτη με ομιλία του στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Ηράκλειο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο