LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Απριλίου 2019 21:21

Πέρασε από τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» πιάνοντας καλή απόδοση κατέβαλλαν την αντίσταση της αξιόμαχης Λαμίας.

Λαμία - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε στις εννέα συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα μετά την επικράτησή του στη Λαμία επί της ομώνυμης ομάδας με 3-1 (35΄ Καμαρά, 67΄ Φορτούνης, 85΄ Χασάν - 65΄ Ασούμπρε), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένα, καθώς προϊόντος του χρόνου οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με αλλαγές στο ΔΑΚ Λαμίας, βρήκαν το ρυθμό τους και χωρίς να φτάσουν τη συνήθη παραγωγικότητά τους σε φάσεις, κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ. Αυτό συνέβη στο 35ο λεπτό, όταν ο Ποντένσε έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και σέντραρε στον Καμαρά, ο οποίος με «σκαστό» σουτ νίκησε τον Μελίσσα για το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο ανοιχτό και πρόσφερε συγκινήσεις. Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στην ισοφάριση στο 65΄, όταν ύστερα από σέντρα του Βάντερσον και κεφαλιά-πάσα του Καραμάνου, ο Μεριά δεν κατάφερε να απομακρύνει εκτός περιοχής και ο Ασούμπρε, που βρέθηκε αμαρκάριστος, έγραψε το 1-1 με εξ επαφής σουτ. Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα στήθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Ολυμπιακό και ο Φορτούνης, με έξοχη εκτέλεση, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Χασάν με το 10ο εφετινό τέρμα του, αξιοποιώντας ιδανικό με εν κινήσει σουτ το γύρισμα του Νάτχο από δεξιά, με τον Ισραηλινό διεθνή μέσο να δίνει την ασίστ ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασίγκμπα, Βάντερσον - Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Φορτούνης

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Μπεχαράνο (81΄ Μπουλούλης-Τσαπρούνης), Πλιάτσικας, Μπαράλες (73΄ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ασούμπρε, Δημούτσος (65΄ Καμπασόλ), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Καμαρά, Φορτούνης (84΄ Νάτχο), Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μεριά, Τσιμίκας, Σολδάνο (58΄ Χασάν), Ζιλ Ντίας, Ποντένσε (64΄ Μασούρας), Σισέ.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΟλυμπιακόςΛαμία
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)Σήμερα 08:27 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρόεδρος του σωματείου Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα για την εκδήλωση που θα συμμετέχει ο Έντι Ράμα.

Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκρισηΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ", είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους06:59Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς06:40Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία06:26Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή06:12Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” πήγε την Ελλάδα στον τελικό00:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο