LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 15 Μαρτίου 2016 19:00

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Ομάδα αντιεξουσιαστών μοίρασε τα φυλλάδια στην Ειδομένη

Ποιοι και γιατί τα τύπωσαν. Πώς είχαν «σημαδέψει» την διαδρομή που υπέδειξαν. Θρίλερ με τους εκατοντάδες που έγιναν «μπαλάκι» μεταξύ Ειδομένης – ΠΓΔΜ

Ειδομένη - φυλλάδιο - πρόσφυγες - φράχτης - σύνορα

Ομάδες αλληλέγγυων από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη βρίσκονται πίσω από την εκτύπωση και την διανομή των φυλλαδίων, που έγιναν αφορμή για την μαζική μετακίνηση εγκλωβισμένων της Ειδομένης προς την ΠΓΔΜ, από όπου όμως οδηγήθηκαν πίσω στην Ελλάδα ή αναγκάστηκαν, με την «συνοδεία» ενόπλων των δυνάμεων ασφαλείας, να επιστρέψουν από τον ίδιο «διάδρομο θανάτου» (σημ: τρεις πρόσφυγες έχασαν την ζωή τους κατά την απόπειρα διαφυγής μέσω της «εναλλακτικής διαδρομής»).

Ενώ επισήμως παραμένει «μυστήριο» το πόσοι εξ αυτών «πείστηκαν» από το φυλλάδιο, εγκατέλειψαν μαζικά την Ειδομένη και πήραν τον δρόμο – μέσω χειμάρρων και αντίξοοων συνθηκών – για τα Σκόπια, καθώς επίσης και το πόσοι και πως επέστρεψαν επί ελληνικού εδάφους, ο αστυνομικός συντάκτης του ΑΝΤ1, Γιώργος Καραϊβάζ, αποκάλυψε στο Δελτίο Ειδήσεων των 19:00, ότι αν κι επισήμως τηρείται σιγή ιχθύος από τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ, όμως αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους επικοινώνησε ο ΑΝΤ1, υποδεικνύουν με «χαρακτηριστική ομοφωνία» ως υπαίτιους για την έκδοση του αραβόφωνου φυλλαδίου μια ομάδα αλληλέγγυων, που δραστηριοποιείται τον τελευταίο ενάμιση μήνα στην περιοχή, χωρίς όμως να έχουν οργανωθεί επισήμως και να έχουν καταχωρηθεί είτε ως ΜΚΟ είτε ως κάποιος άλλος ανεξάρτητος φορέας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται - όπως υποδεικνύεται - για τα μέλη μιας μάλλον αντιεξουσιαστικής ομάδας που κινείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα μέλη της οποίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν αντιληπτά από τους κατοίκους της Ειδομένης να σημαδεύουν τη διαδρομή από τον καταυλισμό των προσφύγων και το χωριό, προς τη «νέα πόρτα εξόδου» για την ΠΓΔΜ. 

Είχαν «μαρκάρει» την …εναλλακτική διαδρομή

Σύμφωνα με τις αναφορές από διάφορες πηγές, τα σημάδια αυτά είχαν αφεθεί ανά 50-100 μέτρα. Επρόκειτο για σακούλες, στην πλειονότητα των περιπτώσεων γεμάτες με συσκευασμένα τρόφιμα, οι οποίες κατηύθυναν όποιον ακολουθούσε την διαδρομή και το «προσκλητήριο εξόδου» από την Ελλάδα προς την ΠΓΔΜ, στην κοίτη του χειμάρρου, που οι ντόπιοι αποκαλούν Μαλαρέκα. 

Μετά το πέρασμα του χείμαρρου – που καταγράφηκε σε συγκλονιστικά βίντεο - και σύμφωνα με τον χάρτη που διανεμήθηκε στους εγκλωβισμένους, οι «δραπέτες της Ειδομένης» κινήθηκαν αριστερά για περίπου 2 χιλιόμετρα μέσα σε ελληνικό έδαφος και πέρασαν τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, από σημείο που δεν είναι περιφραγμένο.

ΕΛΑΣ: εν οίδα ότι ουδέν οίδα

Επισήμως, οι εντεταλμένοι  αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας υιοθετούν για την υπόθεση του φυλλαδίου το απόφθεγμα «εν οίδα ότι ουδέν οίδα», τονίζοντας ότι η έρευνα για την εκτύπωση και διανομή του φυλλαδίου έχει ξεκινήσει από το μηδέν κι όλα ερευνώνται. 

Το μόνο χειροπιαστό σημείο, από όπου ξεκίνησε η έρευνα, υποστηρίζεται ότι είναι η ενημέρωση αστυνομικού από έναν πρόσφυγα για την κυκλοφορία του φυλλαδίου, το οποίο του παρέδωσε, λέγοντας του ότι την προηγούμενη νύχτα κυκλοφόρησε ευρύτατα στον καταυλισμό, με διανομή σε μορφή «έκτακτου παραρτήματος». 

Φυλλάδιο - Ειδομένη - Αραβικά - σύνορα - πρόσφυγες

 

Ολόκληρο το φυλλάδιο στα ελληνικά είναι το εξής:

Ειδομένη - φυλλάδιο - πρόσφυγες - φράχτης - σύνορα

Η κίνηση των προσφύγων να περάσουν τα σύνορα, σήμανε συναγερμό την κυβέρνηση. Αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ενημέρωση και προγραμματισμός ενώ αποφασίστηκε η ενίσχυση της παρουσίας του κράτους στην Ειδομένη.

Η κυβέρνηση καλεί τους πρόσφυγες να εμπιστευτούν το ελληνικό κράτος και να μεταφερθούν στις δομές φιλοξενίας. Επίσης, καλεί εθελοντικές οργανώσεις και αλληλέγγυους να συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές για την έγκυρη πληροφόρηση προσφύγων και μεταναστών, ώστε να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης από επιτήδειους.

Bild - εφημερίδα - Γερμανία - δημοσίευμα - Ειδομένη - πρόσφυγες

Bild: Πρώην Γερμανός υπουργός "πίσω' από το φυλλάδιο;

Ο Νόρμπερτ Μπλούμ, πρώην υπουργός Εργασίας του CDU επί κυβέρνησης Χέλμουτ Κολ είναι ενδεχομενως, σύμφωνα με τη Bild, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το φυλλάδιο που διανεμήθηκε στην Ειδομένη και το οποίο ενημέρωνε πρόσφυγες και μετανάστες για την εναλλακτική διαδρομή προς τα Σκόπια.

Η εφημερίδα επικαλείται την υπογραφή που φέρει το φυλλάδιο στο κάτω μέρος του: «Εντολή Νόρμπερτ Μπλουμ».

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η εφημερίδα τονίζει, επικαλούμενη πηγές των Σκοπίων, πως είναι μάλλον απίθανο να βρίσκεται ο Γερμανός πολιτικός πίσω από το εν λόγω φυλλάδιο.

Ο Γερμανός πρώην υπουργός το περασμένο Σάββατο επισκέφτηκε την Ειδομένη, και μάλιστα έμεινε το βράδυ σε σκηνή, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πρόσφυγες.

υπουργός - Γερμανία - φυλλάδιο - Bild - Kommando Norbert Blüm - Νόρμπερτ Μπλούμ - Ειδομένη

Επισήμως, ουδείς γνωρίζει ποιος έγραψε, τύπωσε και μοίρασε το φυλλάδιο τους πρόσφυγες οι οποίοι μόλις το διάβασαν κι αφού είχαν μείνει πολύ καιρό στην Ειδομένη, κάτω από άθλιες συνθήκες, ξεκίνησαν την πορεία τους προς την ΠΓΔΜ.

Ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού οργάνου για την διαχείριση του Προσφυγικού Γιώργος Κυρίτσης ανέφερε στο ΒΗΜΑ FM ότι «δυστυχώς δεν έχουμε μπορέσει να μάθουμε ποιός ακριβώς τα διένειμε. Να υποθέσω ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες ασχολούνται με αυτά τα πράγματα…».

«Το πιο πιθανό είναι πως όποιος θα μείνει στην Ελλάδα θα απελαθεί στην Τουρκία» αναφέρει μεταξύ άλλων το φυλλάδιο που μοιράστηκε στα αραβικά και συνοδευόταν από σχετικούς χάρτες.

ΕΙΔΟΜΕΝΗ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΝΟΡΜΠΕΡΤ ΜΠΛΟΥΜ

Διαψεύδει ο Μπλουμ ότι έχει σχέση με το φυλλάδιο

O πρώην Υπουργός Εργασίας της Γερμανίας, Νόρμπερτ Μπλουμ, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε και διέμεινε σε σκηνή με τους πρόσφυγες της Ειδομένης, διέψευσε σήμερα στη γερμανική εφημερίδα BILD την ανάμειξή του στη σύνταξη του φυλλαδίου που τους μοιράστηκε. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω φυλλάδιο στα αραβικά υπογραφόταν από τη «Μονάδα Νόρμπερτ Μπλουμ».

O χριστιανοδημοκράτης πολιτικός είπε συγκεκριμένα: «'Ελαβα εκ των υστέρων γνώση αυτού του φυλλαδίου. Δεν ξεκίνησε από μένα αυτή η ενέργεια» και πρόσθεσε ότι κατανοεί την κατάσταση των προσφύγων: «Oι πρόσφυγες είναι απελπισμένοι. Η κατάσταση των ανθρώπων εκεί είναι τρομερή. Δίπλα μου κατασκήνωνε μια οικογένειες με μωρά πέντε ημερών. Τα βρέφη βρίσκονταν μέσα σε υγρές σκηνές και πάγωναν».

Οι εκπρόσωποι διεθνών κι ελληνικών ΜΚΟ, που βρίσκονται στην Ειδομένη, εξετάστηκαν για το περιστατικό, ωστόσο δήλωσαν ότι δεν συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, καθώς γνώριζαν τις συνέπειες.

Πρόσφυγες - Ειδομένη - πορεία - σύνορα - ΠΓΔΜ

Επιστρέφουν στην Ελλάδα

Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες οι οποίοι, μετά από πορεία πολλών χιλιομέτρων, όπου πέρασαν ορμητικούς χειμάρρους βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, πέρασαν τα σύνορα και έφτασαν στη γειτονική χώρα, όπου συνελήφθησαν από τις αρχές των Σκοπίων.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 Γιώργος Γρηγοριάδης, σύμφωνα με τους ίδιους τους πρόσφυγες, Σκοπιανοί στρατιώτες που τους συνέλαβαν χθες τους οδηγούν στο ίδιο σημείο απ΄όπου πέρασαν και από εκεί επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας της ΠΓΔΜ, που επικαλείται το Reuters, περίπου 1.500 πρόσφυγες έστειλαν πίσω τα Σκόπια ενώ ο επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου για την διαχείρηση του Προσφυγικού Δημήτρης Βίτσας δήλωσε οτι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την πληροφορία αυτή.

Δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας της ΠΓΔΜ κρατούν στο ακριτικό χωριό Μόιν (κοντά στην κωμόπολη Γευγελή) τους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες που εισήλθαν χθες το απόγευμα στο έδαφος της χώρας.

Σύμφωνα με το Reuters, οι δυνάμεις ασφαλείας της ΠΓΔΜ απέτρεψαν ένα δεύτερο κύμα 600 προσφύγων και μεταναστών που επιχείρησαν να εισέλθουν στο έδαφος της χώρας, από το ίδιο σημείο της συνοριακής γραμμής μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ (μεταξύ του ελληνικού χωριού Χαμηλό και του χωριού Μόιν στην ΠΓΔΜ).

Διαψεύδουν οι ελληνικές αρχές

Την ίδια ώρα, αρμόδιες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφεραν ότι δεν επιβεβαιώνεται από καμία πηγή η πληροφορία που αποδίδεται στο Υπουργείο Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, για επαναπροώθηση περίπου 1.500 προσφύγων που κατάφεραν να περάσουν στο έδαφος των Σκοπίων.

Από τις συγκεκριμένες πηγές έγινε γνωστό ότι, μετά την ομαδική είσοδο στα Σκόπια, των προσφύγων που είναι συγκεντρωμένοι στην Ειδομένη, από άλλο σημείο των συνόρων, στην Ελλάδα επέστρεψαν περίπου 200 πρόσφυγες, οι οποίοι απωθήθηκαν από Σκοπιανούς στρατιώτες και βρίσκονται πλέον στην διάθεσητων ελληνικών αρχών για νέα ταυτοποίηση.

Από τον έλεγχο που έχει κάνει μέχρι στιγμής κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών, διαπιστώνεται ότι οι 200 πρόσφυγες που δεν κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα, είναι από αυτούς που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και διαθέτουν τα έγγραφα που τους χορηγήθηκαν μετά την αρχική ταυτοποίηση τους. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους που πέρασαν στην γειτονική χώρα, στέλεχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα επανεισδοχής από τα Σκόπια, ούτε έχει διαπιστωθεί επιστροφή τους από τα επίσημα σημεία των συνόρων, ή άλλους ανεπίσημους δρόμους.

Ωστόσο, για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από τις αρχές Ασφαλείας, παράλληλα με την έρευνα που διενεργείται για την κυκλοφορία του φυλλαδίου, το οποίο παρότρυνε τους πρόσφυγες στην Ειδομένη να περάσουν τα σύνορα από σημείο που δεν υπήρχε φράκτης, με αποτέλεσμα να πνιγούν τρεις άνθρωποι σε χείμαρρο, κοντά στην κωμόπολη της Γευγελής.

Πρόσφυγες - μετανάστες - Ειδομένη - ποτάμι - διάσχιση - Σκόπια - πορεία

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού για την προσφυγική κρίση Γιώργος Κυρίτσης ανέφερε ότι δεν έχει εγκριθεί από την ελληνική κυβέρνηση καμία ομαδική επαναπροώθηση και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει οποιοδήποτε σχετικό αίτημα των Σκοπίων.

Ο κ. Κυρίτσης εκτίμησε επίσης οτι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αδειάσει η Ειδομένη και καταβάλλεται προσπάθεια να πειστούν οι πρόσφυγες να μεταφερούν σε κέντρα φιλοξενίας.

Για την επανεισδοχή των προσφύγων που πέρασαν στην ΠΓΔΜ ο κ. Κυρίτσης ανέφερε στο ΒΗΜΑ FM ότι «δεν ξέρουμε (αν θα τη δεχθούμε). Εάν γίνει αίτηση επανεισδοχής, θα την εξετάσουμε».

Χθες μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Κυρίτσης μετέφερε την έκκληση της Κυβέρνησης προς αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους να μην εμπιστεύονται ψέματα από «επιτήδειους» που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά, αντίθετα, να εμπιστευτούν τις ελληνικές αρχές και να μεταφερθούν στους χώρους φιλοξενίας και να αντιληφθούν ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι απολύτως αδιέξοδη.

Πρόσφυγες - Ειδομένη - πορεία - σύνορα - ΠΓΔΜ

Η "πορεία απελπισίας" των προσφύγων ξεκίνησε χθες το μεσημέρι μετά από τη διανομή φυλλαδίου που τους ενημέρωνε για την εναλλακτική πορεία που μπορούσαν να ακολουθήσουν ωστε να περάσουν στην ΠΓΔΜ.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, με τα λιγοστά υπάρχοντά τους ανά χείρας πέρασαν μέσα από τα παγωμένα νερά προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη, που είχε σταματήσει αίφνης στην Ειδομένη, εδώ και αρκετές ημέρες. Κρατώντας σχοινιά και βοηθώντας ο ένας τον άλλον πέρασαν στην άλλη πλευρά παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας να επιστρέψουν στον καταυλισμό της ουδέτερης ζώνης στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

Πρόσφυγες - Ειδομένη - πορεία - σύνορα - ΠΓΔΜ

Πρόσφυγες - μετανάστες - Ειδομένη - ποτάμι - διάσχιση - Σκόπια - πορεία

Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση να πάψει να κρύβεται στα νερά του Αξιού

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπολύει Το Ποτάμι, τονίζοντας ότι εκείνη έχει την αποκλειστική ευθύνη για τους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα και πρέπει να καταλάβει ότι είναι υποχρεωμένη να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάψει να κρύβεται στα νερά του Αξιού.

"Οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν και παραμένουν στην Ειδομένη με κυβερνητική απόφαση. Οι συνέπειες αυτής της απόφασης δεν μπορούν να ξεπλένονται στα νερά των χειμάρρων. Ήταν (και είναι) θέμα χρόνου να υπάρξουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ειδομένη, όσο η κυβέρνηση αφήνει χιλιάδες πρόσφυγες στο έλεος του καιρού, των υγειονομικά ακραίων συνθηκών και των διάφορων πρακτορίσκων. Τα κυβερνητικά κοντέινερ όχι μόνο δεν είναι λύση αλλά θα αποτελέσουν τη νομιμοποίηση αυτής της αθλιότητας", τονίζει το Ποτάμι και προσθέτει: "Ο καταυλισμός στην Ειδομένη είναι ντροπή για κάθε σύγχρονο κράτος. Επιπλέον, τείνει να μετατραπεί σε εστία ανεξέλεγκτων καταστάσεων και στα σύνορά μας και στην εικόνα της χώρας διεθνώς. Η κυβέρνηση πρέπει να αντικαταστήσει την πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας» με στόχους και κριτήρια σαφή σε όλους. Δυστυχώς την ενδιαφέρει περισσότερο να κερδίζει τηλεοπτικό χρόνο στα εγχώρια μέσα αντί για πολιτικό χρόνο ώστε να σταθεί και να διεκδικήσει με αξιοπιστία στη διεθνή σκηνή έναν οδικό χάρτη για τους εγκλωβισμένους. Ας αφήσει τους λεονταρισμούς με τα Σκόπια πριν ρεζιλευτεί για μία ακόμη φορά".

Ένωση Κεντρώων : Αδιανόητο η κυβέρνηση να σηκώνει τα χέρια ψηλά

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι «δυστυχώς αλλά θα είναι επισήμως η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί μέτρο επανεισδοχής των προσφύγων προς την Ελλάδα.Η κυβέρνηση προς το παρόν δεν δίνει απαντήσεις. Δεν θα έπρεπε να ασκηθούν πιέσεις μέσω της Ε.Ε; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης; Είναι αδιανόητο μπροστά σε αυτή την τραγωδία η κυβέρνηση να σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Πρόσφυγες - μετανάστες - Ειδομένη - ποτάμι - διάσχιση - Σκόπια - πορεία

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους φωτορεπόρτερ

Ελεύθεροι αφέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, από τις Αρχές της ΠΓΔΜ, οι Έλληνες φωτορεπόρτερ και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που κρατούνταν στο χωριό Γεύγελη.

Οι δώδεκα Έλληνες (φωτορεπόρτερ και μέλη ΜΚΟ) ακολουθούσαν τους πρόσφυγες την ώρα που εισέρχονταν, από την Ειδομένη, στο έδαφος της ΠΓΔΜ. Οι αρχές επέβαλαν την απαγόρευση εισόδου στην χωρα και διοικητικό πρόστιμο διακοσίων πενήντα ευρώ στον καθένα, για παράνομη είσοδο.

Μετά την καταβολή του προστίμου, η αστυνομία της ΠΓΔΜ τούς άφησε ελεύθερους, επιβάλλοντάς τους το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην ΠΓΔΜ για έξι μήνες. Συνολικά, οι Αρχές της ΠΓΔΜ συνέλαβαν χθες πάνω από 50 ξένους φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες, ακτιβιστές και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την ΠαρασκευήΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Μακρά θα είναι η διαδρομή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας πριν παραδοθεί το απόγευμα στους Γάλλους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγόςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια ποινή του επιβλήθηκε. Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να απορριφθεί το αίτημα της υπεράσπισης για να αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!Σήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Η σφαίρα εντοπίστηκε από τον διευθυντή του σχολείου και παραδόθηκε στην Αστυνομία που διεξάγει έρευνες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο