LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛασιθίουΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2024 17:14 | Ανανέωση: 06 Απριλίου 2024 17:53

Φωτιά στο Λασίθι: Συνεχίζεται η μάχης της πυροσβεστικής - Τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί (βίντεο)

Τέσσερις οικισμοί έχουν εκκενωθεί εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το πρωί του Σαββάτου. 

Φωτιά - Ιεράπετρα

Aργά το απόγευμα του Σαββάτου τέθηκε υπό έλεγχο η  πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από νωρίς το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Μαύρος Κόλυμπος Λασιθίου Κρήτης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις προηγουμένως είχαν ενισχυθεί κι επιχειρούσαν σε διάσπαρτες εστίες στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα επιχειρούν 169 πυροσβέστες με 12 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 30 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για συντονισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Πρόκειται για έναν 74χρονο κάτοικο από τον Μαύρο Κόλυμπο ο οποίος έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Βενιζέλειο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα και έχει διασωληνωθεί προληπτικά. Επιπλέον μία γυναίκα με κάταγμα στο χέρι, καθώς και ένας πυροσβέστης, ελαφρά τραυματισμένος με διάστρεμμα.

Σημειώνεται ότι οι οικισμοί Μαύρος Κόλυμπος, Αχλιά, Αγία Φωτιά και Γαλήνη έχουν εκκενωθεί από το πρωί και οι κάτοικοί τους έχουν απομακρυνθεί από τις περιοχές λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξηρασία: Ποιες περιοχές της Ελλάδας κινδυνεύουν με ερημοποίηση

Ασφαλιστικές εισφορές - Μιχαηλίδου: Έρχεται νέα μείωση και “πλαφόν” (βίντεο)

Φωτιά σε γραμμές του ΟΣΕ - Μηχανοδηγοί: Κινδυνεύει η ζωή μας (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο