LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 17:11

“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου

Ένα μοναδικό live με δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου στη σκηνή που στήνει ο «ΡΥΘΜΟΣ 949».

Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό - Πέγκυ Ζήνα - Μελίνα Ασλανίδου

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 24:00 στον ΑΝΤ1, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με τη Μελίνα Ασλανίδου θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 πραγματοποίησε το 10ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Το κοινό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώθηκε σαν «Ένα» υπό τους ήχους και τις μαγευτικές ερμηνείες των δυο σπουδαίων γυναικών της ελληνικής δισκογραφίας, της Πέγκυς Ζήνα και της καλεσμένης της, Μελίνας Ασλανίδου.

Η Πέγκυ Ζήνα και η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκαν σε σημαντικές στιγμές και συνεργασίες της πρώτης, όπως αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του live, η Πέγκυ Ζήνα, δεν σταμάτησε να μαγεύει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Μόνη Καρδιά», «Νερό στη βάρκα», «Ματώνω» αλλά και το νέο της single «Κράτα με». Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η ερμηνεία της στο τραγούδι «Ένα», το οποίο, όπως μοιράστηκε με το κοινό, την έχει συνδέσει άρρηκτα με τον ΡΥΘΜΟ 94.9, αφού το 2006 κυκλοφόρησε, για πρώτη φορά, αποκλειστικά από τον σταθμό που παίζει μόνο επιτυχίες. Στη συνέχεια, οι δυο καλλιτέχνιδες, ένωσαν τις φωνές τους σε ανεπανάληπτα ντουέτα, όπως το «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου αλλά και το «Τι σου ‘κάνα και πίνεις», τη διαχρονική επιτυχία των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό - Πέγκυ Ζήνα - Μελίνα Ασλανίδου

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 24:00 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα» με τις μεγάλες επιτυχίες της μοναδικής Πέγκυς Ζηνα και της καλεσμένης της, Μελίνας Ασλανίδου, και υπόσχεται να μας χαρίσει για άλλη μια φορά δυνατές στιγμές και δυνατές αναμνήσεις. Μην τη χάσετε!

Δείτε το trailer: 

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» - Παρασκευή 10 Μαΐου στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

#ant1tv

#nyxtamerythmo

#rythmos949

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη

Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπησηΣήμερα 11:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ουγγαρία - Δούναβης: Φονική σύγκρουση σκαφών στον ποταμόΣήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Τραγικό απολογισμό είχε η σύγκρουση δύο πλοίων στον ποταμό Δούναβη στην Ουγγαρία.

19η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχήΣήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Τούρκος Πρόεδρος στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Τουρκίας, που συμπίπτει με την Ημερα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Σλοβακία - Φίτσο: Εκτός κινδύνου η ζωή του πρωθυπουργούΣήμερα 13:50 | Ειδήσεις

Ο Φίτσο υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή, η οποία αύξησε τις ελπίδες για ανάρρωσή του. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σλοβακία - Φίτσο: Εκτός κινδύνου η ζωή του πρωθυπουργού14:15Γενοκτονία Ποντίων - Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για διεθνή αναγνώριση συνεχίζεται14:02Μπάρες σοκολάτας από τον Νικόλα Καρβέλα (βίντεο)13:48Γενοκτονία Ποντίων - Κασσελάκης: Δεν μπορεί να υπάρχει σχέση φιλίας χωρίς αναγνώριση του εγκλήματος13:35Ουγγαρία - Δούναβης: Φονική σύγκρουση σκαφών στον ποταμό13:21Προεδρικές εκλογές στη Δομινικανή Δημοκρατία με φόντο την κρίση στην Αϊτή 13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι ευχάριστες εξελίξεις και οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)12:54Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)12:41Conference League: Επί ποδός η ΕΛΑΣ ενόψει του τελικού12:27H Ουκρανία κατέρριψε και τα 37 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας12:13Μητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπηση11:5919η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχή11:46“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα11:32Αντικειμενικές τιμές: Τι αλλάζει σε 12 Δήμους 11:19Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών (βίντεο)11:06Μαρούσι: Συμπλοκή με ανήλικους στον ΗΣΑΠ 10:52Μητσοτάκης: Η διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει και επίσημα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού10:38Γενοκτονία των Ποντίων - Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας10:24Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιές10:10Ρόδος: Δεκάδες πρόσφυγες εντοπίστηκαν μαζί με τον διακινητή τους 09:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο